header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

De avonturen van Heren 6

23-4-2012

Van onze speciale reporter

Afgelopen zondag mochten wij H6 weer in alle vroegte aantreden op veld 3. Dit keer speelden we tegen Hurley 200304 (ze hebben zoveel herenteams dat we de tel kwijt zijn). Nog half brak en bijkomend van een kater, stonden wij heerlijk op het veld te genieten van het zonnetje, toen de scheidsrechter floot om de wedstrijd te beginnen.

 

We waren nog niet eens half wakker of Hurley pakte de bal en begon met een aanval op onze cirkel. Het eerste schot richting doel was een feit, maar onze keep kwam uit onverwachte hoek aanzetten en trapte de bal uit de lucht richting de voorhoede.

 

Wat er toen gebeurde in ons team is met geen pen te beschrijven. De zon begon harder te schijnen, de wind ging liggen en de sticks in onze handen begonnen te gloeien. Wij werden wakker! We voelden ons groot (of lag dit aan de hoeveelheid bier nog in onze aderen?). De bal ging van links naar rechts en we pielden de tegenstander dol. Het eerste schot van ons op hun doel was raak, 1-0.

 

Niet veel later had onze vedette Daaf de bal weer en 2-0. We walsten als een op hol geslagen stoomtrein over het team van Hurley heen. Zelfs onze rots in de branding bij de verdediging Tim rende met de bal als een dolle naar voren en tikte hem in het puntje van de kruising. Het was moeilijk om de stand goed bij te houden, het ging allemaal zo snel.

 

De uiteindelijke uitslag was voor ons een ultieme overwinning. Meestal waren de cijfers omgedraaid maar dit keer konden wij met trost zeggen dat, ja zelfs wij! Met 10-0 hadden gewonnen, ik zeg overwonnen!

 

Volgende week wordt het helemaal spannend. Dan vindt het gevecht plaats voor de 3de plaats! Kom allen en moedig ons aan! De strijd voor het kampioenschap is begonnen en H6 doet mee! Wie had dit ooit durven dromen!

 

© F. Sarysz Makowski

Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram