header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Veteranen HL1 bedankt bestuur, familie, leden en kennissen

Nieuws afbeelding 23-4-2012

Zondag was het dan zover: Veteranen HL1 verscheen voor zijn laatste competitiewedstrijd op het HBS hockeycomplex. Al voor de wedstrijd werden wij toegesproken door de secretaris van HBS, Marten van Vliet, die tevens de eerste bloemen uitreikte aan onze onvolprezen aanvoerder Jan Vos van Marken. Bijzonder was het feit dat de HL1 op het Vedder veld zijn laatste wedstrijd speelde. Rob Vedder was een van onze teamleden totdat een hartstilstand een einde aan zijn leven maakte.
 
Over de wedstrijd kunnen we kort zijn: het was niet om aan te zien en volkomen terecht stoppen wij met deze sport. De partners, kinderen, kleinkinderen, vrienden en bekenden hebben de wedstrijd toch uitgekeken, waarvoor onze oprechte dank. Na het laatste fluitsignaal klonken opgeluchte kreten. De oud hockeyers kregen een bos tulpen en "sprinten” toen naar het clubhuis voor de derde helft.

Aldaar aangekomen schonken Jacqueline Breekveldt en Marten de eerste biertjes en konden we genieten van de traditionele vettigheid. De partners hadden ook nog van alles te eten meegenomen en zo werd het een echt hockeyfeest voor de oude mannen.
U zult zich afvragen wat gaan ze nu doen? De geluiden variëren van duur wandelen op gras (golf); een stevig potje bridge; struinen in de duinen; voorzitter worden van HBS; manager worden van Dames 1; op de kleinkinderen passen en meer van dit soort ongein.
Het was een mooi afscheid. Bedankt.
 
Veteranen HL1
 

Reacties


Ed Henfling

23-4-2012 @ 18:43:08 |Graag sluit ik me hierbij aan met dank - ook namens teamgenoten - aan het Bestuur voor de zeer attente aandacht.

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram