header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

AED cursus

1-10-2007

Per jaar overlijden meer dan 100 personen op de Nederlandse sportvelden, hierbij zitten niet die personen die met succes gereanimeerd zijn. En succes is een groot woord, want deze personen die het overleefd hebben, hebben zeer vaak blijvend hersenletsel, omdat het toch altijd 15 minuten kan duren voordat de ambulance arriveert. En dat is gewoon te lang.

Ook HBS heeft het meegemaakt, dat iemand onwel werd en met spoed geholpen moest worden om in leven te blijven, gelukkig waren er deskundige hockeyers op de club, die ervoor gezorgd hebben dat het goed afliep. Maar we willen als bestuur zijnde meer veiligheid en meer hulpmiddelen zodat we niet afhankelijk zijn van de ambulance. Vandaar dat het bestuur vorig jaar heeft besloten tot aanschaf van een AED (automatische defibrillator), echter voor dit apparaat dient HBS een aantal (liefst groot aantal) leden op te leiden in het gebruik van dit apparaat.

U kunt zich aanmelden via een email naar [email protected] Vermeld daarbij graag uw naam en link die er met u en HBS is. Alvast bedankt voor het aanmelden.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram