header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

HBS twee nieuwe penningmeesters rijker

14-2-2012

HBS heeft sinds begin van dit jaar een duo voor het penningmeesterschap. Rob Schuurman en Erwin Melger hebben zitting genomen in het bestuur.

Beide penningmeesters nemen in de komende maanden geleidelijk alle taken en werkzaamheden van Gert Teunizen, penningmeester a.i. over.

Erwin treedt op als woordvoerder tijdens de ledenvergaderingen en richt zich op de salarissen en aanverwante zaken en Rob steekt zijn tijd in de facturenstroom en het stroomlijnen van de administratie. Tijdens de ledenvergadering van mei of juni worden zij definitief geïnstalleerd als penningmeester.

Rob Schuurman is in het dagelijks leven werkzaam bij een belangenbehartigingsorganisatie in Amsterdam. Hockey heeft Rob niet met de paplepel ingegoten gekregen, maar wel kennis van het financiële- en juridische zeilen van verenigingen. Dochter Myra speelt al heel enthousiast in M8D4. Volgend jaar komt er nog een fanatiek spelende dochter(tje) bij. Rob is natuurlijk langs de lijn te vinden..

Erwin Melger is geen onbekende op HBS. Al jaren speelt hij voor onze vereniging. Zijn entree maakte hij in het eerste HEAO-studententeam (H7) en speel nu met zeer veel plezier bij veteranen C. In de zomer is hij een van de organisatoren van de ZAC (Zomeravondcompetitie), een van de leukste zomercompetities uit de regio.

Erwin woont sinds 1996 in het mooie Santpoort Noord met vrouw, zoon en dochter. Beide kinderen, Philip (JB1) en Danielle (MD3) hockeyen natuurlijk hun hele leven al bij HBS.

Na zijn studies aan de VU en de UVA op het gebied van finance en control is Erwin werkzaam bij Capgemini ITS Benelux als controller.

Samen met Rob neemt hij het duo-penningmeesterschap op zich en beiden hebben de ambitie HBS een gezonde club te laten blijven, zowel op sportief als financieel gebied. Samen willen zij de administratieve organisatie van HBS zo optuigen dat ook de financiële toekomst van HBS gewaarborgd blijft.

Reacties


Manja Valkenberg

15-2-2012 @ 0:30:15 |goed nieuws, succes!

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram