header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Zaalhockey

Strafballen nekken ZMD1 in Districtskampioenschap

Nieuws afbeelding 5-2-2012

Afgelopen zondag is Meisjes D1 4e geworden op de districtkampioensschappen. Beide bloedstollend spannende wedstrijden werden beslist met strafballen.

In de eerste wedstrijd tegen Bloemendaal MD1 ging het gas er vanaf het begin vol op. HBS was de eerste helft de bovenliggende partij, Bloemendaal de tweede helft. De wedstrijd eindigde in 5-5 waarna er 14 strafballen nodig waren om de wedstrijd te beslissen.

In de wedstrijd om de 3e/4e plaats tegen ex-poulegenoot Pinoke MD1 was HBS weliswaar de hele wedstrijd de bovenliggende partij, de kansen werden niet in goals omgezet en ook daar stond na het eindsignaal een gelijke stand op het scorebord: 1-1. Ook deze strafballenserie wist HBS niet te winnen.

Meisjes D1 heeft deze zaalcompetitie met goed spel laten zien volledig mee te doen in de top van Noord-Holland. Het is daarom een prestatie van formaat! Meiden, hier mogen jullie heel trots op zijn!

Jasper Stam
TCO MD & MC

Reacties


Tessa van Dijk

7-2-2012 @ 09:56:02 |Dit soort bloedstollende partijtjes zijn slecht voor grijze haren en afgekloven nagels. Top gespeeld meiden - super girlpower. Ben trots op jullie!!! Saskia

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram