header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Internationaal sportoernooi voor AB-jeugd in Son

2-1-2012

Stichting Sportevent Son organiseert in samenwerking met Hockeyclub HTC, Voetbalvereniging SBC en Handbalvereniging Apollo een internationaal sporttoernooi in Son en Breugel op 26 & 27 mei 2012 voor A en B teams (leeftijd 15 t/m 18 jaar).

Het streven is ca. 60 teams te laten deelnemen aan het toernooi, waarvan 24 hockeyteams, 24 voetbalteams en 16 handbalteams. De hockeywedstrijden worden gespeeld op de velden van sportpark De Gentiaan van HTC Hockey. De voetbal- en handbalwedstrijden worden gespeeld op de velden van Sportpark Schuttersheide van SBC.

Het unieke aan Sportevent Son 2012 is dat er gezamenlijke ontmoetingen plaatsvinden op de twee toernooidagen. Hierbij ontmoet je mensen die een andere sport uitoefenen en die mogelijk een andere nationaliteit hebben.
Daarbij bestaat de mogelijkheid te overnachten op de toernooicamping op ongeveer 750 meter van de sportvelden. Voor de teams die op vrijdagavond in Son en Breugel aankomen is er een welkomstavond.
  • Inschrijven voor Sportevent Son 2012 kan tot 1 maart 2012 (zie bijlage)
 
De organisatie van Sportevent Son 2012 heet jullie graag van harte welkom in Son en Breugel op dit unieke internationale evenement.

Met sportieve groet,
Stichting Sportevent Son
[email protected]

Bijlage

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram