header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Herman Westerhoud erelid van HBS

Nieuws afbeelding 16-12-2011
HBS is een nieuw erelid rijker. Herman Westerhoud, voorzitter en penningmeester van de Stichting Exploitatie Accommodatie HBS, kortweg Seah, is toegetreden tot het illustere gezelschap van zes ereleden in de ruim 90-jarige geschiedenis van mhc Houdt Braef Standt. Vijf heren en één dame gingen hem voor.
Herman Westerhoud, vrijheidskind geboren in juli 1945, verkreeg zijn erelidmaatschap op de Algemene Leden Vergadering van 7 december 2011 vanwege zijn verdiensten op vele terreinen. De vooruitziende blik van Herman, mede in zijn functie als penningmeester van Stichting en Vereniging hebben er voor gezorgd dat HBS nu een florerende hockeyclub is met ruim 1.400 leden, drie kunstgrasvelden, een prachtig clubhuis en een gezonde financiële huishouding. Voor zijn inspanningen werd hij al eerder benoemd tot lid van verdienste.

 

Herman is een HBS’er in hart en nieren, al kwam hij eigenlijk per toeval in 1995 op deze vereniging terecht. In de loop der jaren bekleedde hij talloze functies, onder meer bij de ledenadministratie, de sponsorcommissie, was hij penningmeester en tijdelijk interim-voorzitter na het plotse overlijden van Rob Vedder. 
Daarnaast trimt Herman elke maandag, als hij tenminste niet hoeft te vergaderen met een of andere commissie.
 

(Op de foto een iets jongere Herman, met jaren 90 bril)

Reacties


Patrice Polman

16-12-2011 @ 21:26:19 |Van harte proficiat! En zo enorm verdiend.

Conny Detmar

16-12-2011 @ 21:38:35 |Gefeliciteerd Herman!-:)

Jonneke Prinsen

19-12-2011 @ 9:36:37 |Inderdaad zeker verdiend. Gefeliciteerd!

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram