header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd ABC11D

Herfstkampioenen bij de HBS-jeugd!

Nieuws afbeelding 20-12-2011
HBS MD3, gecoacht door penningmeester in wording Erwin Melger en manager H1 Bob Herbold werd ongeslagen herfstkampioen in de 1ste klasse D.
Van harte gefeliciteerd want het is best moeilijk om bovenaan te eindigen. Vraag dit maar aan jullie coach Bob die weet er alles van met H1. Ook felicitaties voor de MC8 met hun unieke prestatie.
Naast de MD3 werden er nog maar liefst twaalf HBS-teams herfstkampioen! De felicitaties gaan bij de meisjes naar de MA5, MB2, MB5, MB7, MC2, MC7, MC8, de MD1.

Van alle kampioenen had de MD1 het kleinste aantal doelpunten tegen, namelijk 2. Houden zo dan zitten jullie bij het echte kampioenschap zeker goed!

Bij de jongens pakte de JB1 na de domper van het niet niet promoveren naar de IDC de draad moeiteloos weer op door meteen na de herfst de koppositie in de topklasse te pakken. Klasse! De JB2 en de JB5 staan eveneens bovenaan. Rest het team dat de meeste doelpunten scoorde (40 stuks) en met een dergelijke productie natuurlijk bovenaan eindigde: alle sticks omhoog voor de JD3.
Natuurlijk worden de echte prijzen aan het eind van het seizoen uitgedeeld maar dit is voor jullie en voor HBS een leuke opsteker en hou vol hè van het voorjaar...

Overigens is het best presterende HBS ABC11D-team de
MC8 die mede aan de leiding gaan in het clubklassement met 28 punten uit 11 wedstrijden. Dit zijn toch dé kanjers van het najaar 2011! Gewoon supermeiden dus met drie vrouwen die na een rommelige start met succes de begeleiding op zich hebben genomen: Betty Kraetzer, Dieuwe Spaander en Maud Zonjee.

Jullie weten nu hoe het moet dus ga zo door en ook voor de andere teams: weer lekker hockeyen in de zaal , in de midwinter, op de training, in de tuin... en van het voorjaar weer knallen!

Nogmaals iedereen, spelers, begeleiding én rijouders gefeliciteerd.
De ABC11Dcommissie
 

Op de foto MD3

Reacties


Conny Detmar

20-12-2011 @ 16:39:53 |En wat dachten we van JC1.... voor de herfst hoog eindigen in de topklasse en na de herfst doorpakken in de IDC. Staan 4e hoor, mag best over opgeschept worden...:)

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Gerelateerde nieuwsberichten

Sponsoren

Facebook

Instagram