header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Dames 1

D1 met een record de winterstop in!

30-11-2011
Hierbij wil ik graag excuses maken aan onze trouwe lezers. Het verslag is er de laatste tijd een beetje bij in geschoten en daarvoor sorry. Maar niet getreurd want dit wordt weer een top verslag waar menig mens  tot maart niet over uitgepraat zal raken.

We zijn dit seizoen wat minder begonnen dan we gehoopt hadden. Wat de reden er van was is nog voor vele onbekend. Gelukkig wisten we elke zondag weer beter te presteren met het hoogte punt van deze zondag.

Deze zondag stond Qui Vive uit op het programma, de laatste keer dat we ze zagen namen zij drie punten mee naar De Kwakel. Het werd een soort van missie om deze punten weer terug in ontvangst te nemen en weer terug te brengen naar het vertrouwde Bloemendaal.

Voordat we de wedstrijd begonnen moesten we flink in de make-up en styling om een mooie , smaakvolle en charmante pas- en team foto te maken. Vast of los, lippenstift of gloss, krulspelden of stijltang, alles werd in de strijd gegooid om een mooi plaatje af te leveren bij Nico.  Eenmaal op Qui-vive aangekomen werden de coupes al snel  flink door de war geschud door de stevige wind die er stond. Gelukkig ging de wind snel liggen toen we het veld op kwamen.

De mannen in het geel zette hun klok gelijk en de wedstrijd kon beginnen. Quivive zette al vrij snel druk en we zaten heel even in de problemen maar herstelde ons snel. Door de ruimte die Qui-vive ons cadeau gaf, was de scoop van Tineke naar Lindsey erg succesvol. Lindsey kon vrij door lopen en stond in een mum van tijd oog in oog met de keeper. Ze sloeg ons met een korte slag  naar de 0-1 voorsprong.  Na héél veel kansen, maar net geen doelpunten, gingen we de rust in. 

Erop en erover was de taak voor de 2de helft en dat deden we ook. Ondanks dat Qui-vive wel bij ons in de cirkel kwam bleef het doel schoon. Janneke wist er eenmaal met haar forhand en eenmaal met haar backhand te scoren. Ook ons nieuwe jeugdige talent Adinde wist de bal, door middel van een prachtige voorzet, achter de keeper te pushen.

Nog een kwartier te spelen en het scorebord showde een mooie score van 0-4. Maar in een kwartier kan veel gebeuren. Voor Qui-vive was het op een gegeven moment alles of niks en gaven druk op elke bal én tegenspeelster. We raakten lichtelijk van slag en dat in combinatie met een norse scheidsrechter met snor, betekende voor ons strafcorners tegen. Na drie strafcorners tegen, gaf het scorebord nog steeds hetzelfde aan.
 
Na flink wat duw- en trapwerk van Qui-vive slopen de minuten verder en vonden we een voet in de cirkel van Qui-vive. De bal wordt aangegeven en vanaf de kop stuitert de bal steeds langzamer richting de goal. Tot ieders verbazing stuitert de bal verder en rolt rustig over de doellijn. Dit met dank aan de speciale  baltechnieken van Floor! Conclusie: 0-5!
Dit is een mooie afsluiting van de 1ste seizoenshelft, vooral na een wat onrustig begin. Robbert merkte gelukkig op dat we tot 4 maart 0-5 winst achter onze naam hebben staan. Iedere keer als we kijken zien we onze record winst in De Kwakel en ik zal u zeggen: “Das een lekker gevoel!”

In maart hervatten we onze competitie weer en hopen we dan u gewoon weer langs de lijn staat! Zet alvast maar in uw agenda: 4 maart Overbos thuis!

Tot dan!
HBS Devils  1
Maud Rambonnet #1

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram