header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Jongste Jeugd (Funky, Puppies, 8DEF en G-hockey)

WEDSTRIJDFORMULIER DIGITAAL

Nieuws afbeelding 25-10-2011

Jongste Jeugd gaat DIGITAAL - DWF

 

We zijn digitaal! Na een zeer succesvolle introductie in district Midden Nederland en 2 speelrondes in Noord Holland, gaat aanstaande zaterdag 29 oktober de gehele jongste jeugd in Noord Holland afscheid nemen van het papieren wedstrijdformulier:

 

Komende zaterdag zullen alle jongste jeugdwedstrijden (behalve tegen Myra, Heerhugowaard en Purmerend) het wedstrijdformulier digitaal afhandelen via uw/een mobiele telefoon of computer. De handleiding ligt bij de PC op de HBS-wedstrijdtafel, ook de tegenpartij kan er gebruik van maken.

Alle coaches, managers en begeleiders van de betreffende teams hebben inmiddels een mailtje en SMS-je gekregen over het digitale wedstrijdformulier (DWF). Een aantal teams hebben dit al eerder gedaan. Gebruik de toegezonden codes, lidnr en inlogcode, de rest spreekt vanzelf.

 

Het ontvangende team vult hierbij als eerste de uitslag in, het bezoekende team geeft hierop akkoord. Naast de uitslag is de spelerslijst verplicht om in te voeren: deze staat in het digitale formulier al voor u klaar: u vinkt alleen aan/uit wie er wel/niet zijn.

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram