header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Vroegboekkorting bij Nationale Sportkampen op HBS

Nieuws afbeelding 5-1-2013
Wegens groot succes is de vroegboekkorting verlengt tot 15 januari  2013, je krijgt 40 euro korting bij elke inschrijving voor de Nationale Sportkampen.
 
Ook dit jaar worden de leukste sportkampen weer gehouden op HBS. Na het succes van 2012 worden de kampen komend jaar nog leuker, uitdagender en leerzamer. Dit mag je niet missen!

Je kan je inschrijven voor het Original Hockeykamp (6-14 jaar), voor het Tophockeykamp (8-14 jaar) of voor het Topkeeperskamp (8-14 jaar).  Je kleine broertjes en zusjes kunnen ook meedoen aan het Sport&Spelkamp (4-7 jaar). Deze kampen zijn in de mei-, zomer en herfstvakantie 2013 op HBS.

Heel bijzonder is dat een echte tophockeyer komt om jou een geweldige clinic te geven. De enthousiaste begeleiders zullen je voor verschillende uitdagingen zetten, handige tips geven, nieuwe trucs leren en een feest maken van jouw kamp. Het hockeyprogramma is gemaakt door Roelant Oltmans en Marc Lammers, de beste trainers van Nederland. Verschillende spellen en activiteiten, zoals knotshockey en de buikschuifbaan, maken deze dagen tot de leukste van je leven!

Doe jij niets liever dan heel de dag hockeyen en droom jij van een leven als tophockeyer? Doe dan mee aan het Nationale Tophockeykamp of Topkeeperskamp ( 8-14 jaar)  met elke dag een clinic van een andere topcoach of tophockeyer! Ben jij erbij?

Extra info
De dagkampen duren drie of vijf dagen, elke dag van 9.30u tot 16.30u. Je kan gebracht worden om 9.00 uur en gehaald worden tot 17.00 uur. Je wordt ingedeeld op niveau en leeftijd, dus hoeveel ervaring je bent maakt niet uit. Prijzen vanaf €159,- Inschrijven, kampen met overnachtingen, andere locaties en meer info:
 

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram