header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Goed bezochte HBS-coachavond ABC11D

9-9-2011

Op de coachavond is afgelopen woensdag een gezamenlijke aftrap gegeven voor het hockeyseizoen 2011-2012. Een grote opkomst van coaches en managers met veel informatie-uitwisseling en geanimeerde eerste gesprekken tussen de coaches/managers van alle categorieƫn en de verantwoordelijke ABC11D-commissieleden. De gesprekken zetten zich voort aan de bar... en voor volgend jaar in ieder geval een microfoon erbij!

Er zijn op deze avond ook Grote Clubactieboekjes, wedstrijdformulieren, wedstrijdballen en lijnmaskers uitgedeeld. Zaterdag 10-9 kunnen deze zakenvanaf 11.00 uur aan de wedstrijdtafel worden afgehaald voor die team die niet aanwezig waren. De vorig jaar betaalde borg voor de maskers kan tevens worden opgehaald.

Alle coaches en managers hebben de coachingsmap 2011-2012 digitaal ontvangen. Op de coachingsavond zijn een aantal hand-outs uitgedeeld met informatie over het wedstrijdsecretariaat, namen coƶrdinatoren technische staf en  over zaalhockey.

Als ABC11D-commissie willen we alle teams het komende weekend en natuurlijk de rest van het seizoen heel veel succes en plezier wensen! Zet HBS op een positieve manier op de hockeyvelden!

 Met sportieve groet, mede namens de ABC11D-commissie

Tanja Wilhelm

Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram

Hockey.nl