header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

GEZOCHT (met spoed): Coach/Trainer voor HBS Dames 2

26-8-2011

HBS is voor dames 2 op zoek naar een trainer/coach. D2 speelt reserve 1e klasse, maar zal komend seizoen - mede dankzij versterking van een aantal ex-dames 1 speelsters - een gooi gaan doen naar promotie.

 

Op dinsdag krijgt dames 2 training van Djurre Roggeveen (trainer/coach dames 1) en Willem Slinger (ex-trainer HBS dames 1, nu trainer/coach meisjes A1, en trainer/coach Hisalis Heren 1). Op vrijdagavond zullen de dames tegelijk trainen met dames 1, en daarna in combinatie met dames 1 eten op de club.

 

HBS is op zoek naar een trainer voor de vrijdagavond en een coach voor de zondag.

Grote voorkeur gaat uit naar een coach die tevens de training op vrijdagavond kan verzorgen.

 

Djurre Roggeveen zal nauw betrokken zijn bij de ontwikkelingen van dit team, mede in belang van dames 1. Tevens is de doelstelling om talentvolle meiden uit A1, speelminuten te geven in dames 2.

 

Op dit moment bestaat de selectie uit ca. 20 dames. Hieruit zal een een definitieve selectie geformeerd moeten worden van 14 speelsters.

Vanaf 24 augustus starten de dames met hun voorbereidingsprogramma en uiterlijk begin September zal de selectie bekend moeten zijn. (Uiteraard vormen we deze selectie graag met de nieuwe trainer/coach).

 

Het voorbereidingsprogramma is geregeld (op 24 en 31 augustus traint/speelt D2 bij uitzondering op de woensdag). Verder zijn er oefenwedstrijden op 28 augustus en 4 september).

 

Voor deze functie is een marktconforme vergoeding gereserveerd.

 

Indien je dit leuk lijkt, of iemand denkt te kennen die interesse in deze functie heeft, neem dan zo snel mogelijk contact op met mij.

 

Namens het bestuur van HBS,

Jacqueline Breekveldt

 

mob:06-30240956  

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram