header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

HBS zoekt nieuwe verenigingsmanager (M/V)

8-4-2013
HBS is op zoek naar een nieuwe verenigingsmanager. Margot van Ouwerkerk heeft besloten om begin april te stoppen en rondt nu alleen  nog de lopende zaken af.
 
Kandidaten die interesse hebben in deze functie kunnen dit tot 1 mei 2013 kenbaar maken bij een van de bestuursleden van HBS of mailen naar [email protected]. Het bestuur zal dan spoedig contact met u opnemen.
 
Tot een opvolger gevonden is, is de clubmanagersfunctie opgesplitst over meerdere personen. U kent hen bereiken onder [email protected]
 
De verenigingsmanager is in de praktijk de rechterhand van het bestuur van HBS en vervult vooral een belangrijke rol in het uitvoeren van het bestuursbeleid.
Daarnaast heeft hij/zij een coördinerende en operationele rol in het beheer van de accommodatie (de velden en het clubhuis) en wordt er nauw samengewerkt met de barmanager, de groundmanager en de 'klussenclub'.
Aangeboden wordt een betaald dienstverband van minimaal 12 maanden voor tenminste 18 uur per week bij de gezelligste hockeyvereniging in Bloemendaal. U gaat kantoor houden in het mooiste clubhuis uit de regio. Aantoonbare ervaring in het verenigingsleven van HBS is een pré, maar geen noodzaak.

Het bestuur van HBS

Reacties


Conny Detmar

8-4-2013 @ 10:19:28 |Jammer dat Margot stopt :(.

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram