header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Jongste Jeugd (Funky, Puppies, 8DEF en G-hockey)

Meisjes 6E7 pakt de 'dubbel'

Nieuws afbeelding 9-6-2011
Meisjes 6E7 konden dit jaar twee keer feest vieren. Na als eerste in poule te zijn geëindigd in de competitie, had het team op 28 mei de kans om de titel van het KNHB toernooi te verlengen. Vorig jaar won het team het toernooi op AMVJ, dit jaar mochten we het thuis proberen over te doen.

De dag begon wat traag, want de meisjes van Hoorn kwamen niet opdagen, dus de eerste ronde konden we nog extra trainen. Daarna volgde Qui Vive, waar we gemakkelijk van wonnen, vervolgens konden we aan de bak tegen Amsterdam, maar ook die wedstrijd wisten de HBS meisjes overtuigend te winnen.  Daarna volgde de finale tegen een ander team van Amsterdam.
 
De hele wedstrijd leek het erop of Amsterdam de wedstrijd zou gaan winnen, ze kwamen snel op 1-0 voor. Maar toen de wedstrijd vorderde, kregen we steeds meer kansen. 2 minuten voor tijd viel de gelijkmaker, en met een 1-1 eindstand moesten er strafballen genomen worden om te bepalen wie er winnaar zou worden.
 
Het werd een uitermate spannende serie. Na allebei 5 strafballen genomen te hebben stond HBS met 2-1 voor en sprongen onze meisjes juichend over het veld.
 
De coach van Amsterdam meende echter dat het 2-2 stond en we kwamen in een vreemde situatie terecht waarbij Amsterdam (onterecht) beweerde ook twee strafballen gescoord te hebben. Om die reden gingen we door met het nemen van strafballen. Toen Vivian de strafbal van Amsterdam stopte en Famke de beslissende strafbal via de binnenkant van de paal scoorde, toen kon het feest pas echt beginnen en gingen de meisjes voor het tweede jaar op rij met de titel (geen beker helaas) vandoor!

Een groot compliment voor meisjes 6E7: Femke, Vivian, Kaat, Berber, Laura, Liselot, Eva en Famke: wat een geweldige manier om het seizoen af te sluiten!

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram