header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd ABC11D

MD2 wint op Hemels Toernooi in Bloemendaal

Nieuws afbeelding 5-6-2011
Op een zonovergoten dag speelde MD2 zijn eerste toernooi van dit seizoen. De organisatie van Bloemendaal had het allemaal weer goed geregeld en er stonden maar liefst drie wedstrijden op natuurgras bij de hoofdklasser op het programma, naast de twee kunstgraswedstrijden en een strafbalcompetitie.
 
Voor MD2 was er een psychische barrière te slechten omdat zij juist op gras de kampioenschaal waren misgelopen. Op het nepgras startte MD2 voortvarend met een 3-0 winst tegen Alliance. Vervolgens werd de thuisclub Bloemendaal op dor en geel gras verslagen (1-0), wonnen we op het 'zand' van de Aardbeien en speelden we doelpuntloos gelijk op het hobbelveld tegen Rood Wit en 'een club' waar ik de naam van ben vergeten door een zonnesteek.
 
Ongeslagen bleven we en de toernooiwinst was binnen. Tussendoor verloren we nog nipt een strafbalcompetitie (maar scoorden wel drie keer en dat telde) en na een pauze van dik een uur konden we de grote glimmende zilveren bokaal ophalen. Achter de schermen wreven de scouts van Bloemendaal de handen nog even warm bij het zien van zoveel begenadigd talent.
 
Gelukkig had de feestcommissie al ingespeeld op een mogelijk toernooiwinst. Op het programma stond een buffet met hapjes en een bbq in de lommerijke achtertuin aan de Raamvest. De grachtentoer moest helaas worden afgeblazen, maar de MD2-spelers besloten toen zelf maar in de gracht te springen om het seizoen een waardige afsluiting te geven.
 
 

Reacties


Puck van Gellekom

6-6-2011 @ 15:47:58 |Leuk zeg! Gefeliciteerd meiden, goed gedaan!

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram