header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Teamindelingen voor het seizoen 2011-2012

18-6-2011

Beste ABC11D spelers -en speelsters,

De nieuwe indelingen van de teams voor het seizoen 2011-2012 zijn bekend

Wij hebben ons best gedaan de indelingen zo eerlijk mogelijk te doen en hebben natuurlijk ook rekening gehouden met je vrienden en vriendinnen. Het is belangrijk dat je je helemaal thuis voelt in je team, dat wil zeggen dat je op je eigen niveau kunt spelen, met andere kinderen waarmee je het gezellig hebt. En dat laatste is misschien nog wel het belangrijkste!

Het kan zijn dat je vragen hebt over de indeling.  Deze vragen ontvangen wij graag per mail op : [email protected]  Wij zullen dan ons best doen om je vraag zo goed en snel mogelijk te beantwoorden.

Selectietrainingen!

Sommige van jullie hebben meegedaan aan de selectietrainingen. Tijdens deze selectietrainingen is door veel trainers en mensen van de technische staf goed gekeken naar jullie prestaties. Daarnaast is gekeken naar de beoordelingen die wij in de loop van dit jaar hebben ontvangen van jullie trainers en coaches. Dat alles heeft geleid tot de indeling zoals jullie die hier kunnen terugvinden. Voor alle kinderen die nu op de lijst staan van de 1e teams, geldt dat er nog wordt doorgetraind.  Een aantal van deze kinderen komt in het 2e team.

De technische staf wil graag nog een keer goed kijken naar deze kinderen. Uiterlijk zaterdag 18 juni a.s. zal definitief bekend gemaakt zal worden welke kinderen in het 1e of in het 2e team gaan spelen.

Dit is in lijn met de opzet van de zogenaamde “open selecties”, waarbij in de loop van het jaar steeds goed zal worden gekeken naar de ontwikkelingen van alle kinderen en tussen de 1e 2 teams. Het zou kunnen dat er gewisseld wordt tussen deze teams. Dit wordt jullie allemaal nog een keer goed uitgelegd.

Na 18 juni zal er door de  1e teams nog worden doorgetraind. Dat heeft te maken met het feit dat het komende seizoen snel start nadat de schoolvakanties zijn afgelopen en er dus weinig tijd is om voorbereidingen te doen op de nieuwe competitie.

Ook volgend jaar geldt dat we voor de C en D categorie werken met selectieteams (1e 3 teams) en wedstrijd teams (overige teams); ook voor de A en B categorie hebben we te maken met selectieteams (1e 2 teams) en wedstrijd teams (overige teams).

Trainingen

Op dit moment is het trainingsschema voor de komende weken nog niet bekend. Daarover wordt je zo snel mogelijk geïnformeerd. Alle kinderen die nu genoemd staan bij het eerste team zijn hier voor uitgenodigd.

 Hulp gevraagd

Voor volgend jaar hebben we in totaal 43 teams.  Het zal weer een hele klus worden om voor alle teams coaches en managers te vinden, maar we hebben er alle vertrouwen in dat het ook dit jaar weer gaat lukken. Iedereen die graag zijn steentje wil bijdragen is uiteraard welkom. Ook daarvoor kun je terecht bij [email protected]

Wij wensen jullie allemaal alvast een hele fijne zomervakantie en kijken er naar uit om iedereen weer op HBS terug te zien na de zomervakantie!

Met sportieve groet van de ABC11D-commissie en de technische staf

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram