header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Jongste Jeugd (Funky, Puppies, 8DEF en G-hockey)

M8E1 tweede plek op Jongste Jeugddag Qui Vive

Nieuws afbeelding 1-6-2011

Na een mooi seizoen van strijd om de competitiepunten, mochten onze dametjes hun kunsten komen vertonen op het complex van Qui Vive. Plezier, ontspanning en gezelligheid zijn natuurlijk onmisbare ingrediënten, maar de meiden hadden toch ook wel trek in die prachtige glimmende beker. En waarom ook niet?

De meiden hadden er zin in maar moesten de eerste wedstrijd wel even wakker worden en bleven steken op 0-0 tegen Castricum.

Daarna een leuke pot tegen meiden Amsterdam. Eerlijk is eerlijk, zij waren net wat scherper en wonnen terecht met 1-0.

In een toernooi is groeien een belangrijk iets. Na een lekker glas limonade en een stevige boterham konden de dames het een en ander recht zetten tegen de meisjes van Pinoke. Met de competitienederlaag nog vers in het geheugen lieten onze kanjers er geen kunstgras over groeien. Zeer terecht werd er gewonnen met 2-0 en daarmee een oude rekening vereffend.

Als tweede van de poule en een ‘big smile’ op de gezichten van HBS werd hij tijd voor een zakje chips. Helemaal verdiend meiden.

De halve finale ging tussen HBS en Bennebroek aan de ene kant en Amsterdam en Alliance aan de andere kant. Met leuk spel en een uitstekende inzet van het gehele team werd terecht de finale bereikt met een 2-0 overwinning. De dames groeiden in het toernooi en waren zeker in de ‘winning mood’.De meisjes van Amsterdam deden ook wat wij hadden gedaan, waarna de finalisten bekend waren.

En deze finale was er echt een om in te lijsten meiden. Wat een lekkere wedstrijd werd dit en een paar prachtige aanvallen en kansen. Dat hadden die Amsterdammers zeker niet verwacht. Eerlijk gezegd was HBS de grote baas op het veld.
Jammer dat wij geen doelpunt mochten maken en helaas gaat het dan voor de tegenstander net wel goed op zo’n heel klein kansje: 0-1.

De grote beker ging naar Amsterdam maar die “iets kleinere” ging lekker mee naar HBS. Ook een heel mooi resultaat hoor meiden!

De coaches Sam en Bas heel hartelijk dank en natuurlijk ook de papa’s en mama’s.
Het was een hele leuke dag.

De meiden hebben dit jaar enorm veel geleerd en er erg veel plezier in gehad.
 

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram