header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

KNHB zoekt nog meer vrijwilligers voor Champions Trophy

Nieuws afbeelding 4-6-2011

Van zaterdag 25 juni tot en met zondag 3 juli komen de Nederlandse hockeydames tijdens de Rabo FIH Champions Trophy op eigen bodem in actie!
In het Wagener Stadion (Amstelveen) strijden de dames uit Argentinië, Australië, China, Duitsland, Engeland, Korea, Nieuw-Zeeland en Nederland om de titel.

Gelijktijdig vindt de Rabo 4-Nations Cup bij de heren plaats. De heren nemen het op tegen Engeland, Duitsland en Pakistan.

32 wedstrijden in 8 dagen leidt ongetwijfeld tot spectaculair tophockey!

Lijkt het je ook leuk deel uit te maken van een vrijwillig team dat meehelpt om dit evenement tot een groot succes te maken? De KNHB is op zoek naar een grote groep enthousiaste vrijwilligers die meerdere dagen willen meehelpen in verschillende functies.

Waar zijn we naar op zoek?
We kunnen je hulp goed gebruiken als suppoost (leeftijd 18+) in het stadion en promodorp, als begeleider in Shell Kids City (leeftijd 17+) of als parkeerwacht (leeftijd 18+).

Als suppoost fungeer je als gastvrouw/ gastheer om gedurende het evenement de grote hoeveelheid toeschouwers te informeren, de weg te wijzen en andere serviceverlenende activiteiten te verrichten.

In het speciale jeugddorp “Shell Kids City” verleen je actieve assistentie bij alle activiteiten rondom ‘The Zone’, spelvormen, trainingen, etc.

De functie van de parkeerwachten is rondom het stadion en bij de RAI en is in ploegendienst.

Wat krijg je ervoor terug?
Voor het werken als suppoost of bij Shell Kids City krijg je géén financiële vergoeding. Je moet het leuk vinden om zo’n groot internationaal toernooi van dichtbij mee te maken. Je wordt uiteraard voorzien van eten en drinken op de dagen dat je werkt. Bovendien krijg je de mogelijkheid om de wedstrijden te bekijken voor of na je inzet op dagen dat je aanwezig bent om te werken.

Parkeerwachten krijgen overigens wel een financiële vergoeding.
Indien je je opgeeft gaan we er wel vanuit dat je meerdere dagen beschikbaar bent.

Aan alle vrijwilligers wordt toernooikleding verstrekt, welke gedragen dient te worden bij je inzet.

Wat krijgt HBS ervoor terug?
De KNHB beloont jouw vereniging bij een grote afvaardiging van vrijwilligers door een KNHB clinic aan te bieden. Bijvoorbeeld voor de jongste jeugd!

Meld je aan!
Lijkt het je leuk het vrijwilligers team te versterken? Voor meer informatie kan je terecht bij Jelle Sprée (030 - 7513404) van de hockeybond of vul direct het inschrijfformulier in.

Met vriendelijke groet,
Koninklijke Nederlandse Hockey Bond

Bijlage

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram