header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Oproep: grote inzamelactie Kennemer hockeyteam

9-5-2011
De komende weken start het Kennemer Lyceum met een grote inzamelactie van oude hockey- en sportspullen voor de townships in Zuid-Afrika.
Doe mee en lever je oude sportspullen in!
 
Van 17 t/m 27 juni  2011 neemt het bovenbouw meisjes hockeyteam van het Kennemer Lyceum in Overveen deel aan het U18 Cape Town International Hockeyfestival in Kaapstad, Zuid Afrika.

Een unieke gebeurtenis in de geschiedenis van het 90 jaar oude Kennemer Lyceum. Nog ooit zijn wij zo ver weg geweest! Het team bestaat uit leerlingen uit klas 4, 5 en 6 van zowel de afdeling atheneum als havo en de meiden zijn lid van de verenigingen Rood-Wit, Bloemendaal, HBS en Strawberries.

Naast het eigen, sportieve, culturele en gezellige programma wil het team een maatschappelijk verantwoord onderdeel in de week inpassen. Dit zal gebeuren in de vorm van hockey clinics en demonstraties in een Township nabij Kaapstad.
Het team wil zoveel mogelijk materiaal - sticks, schoenen, legguards, ballen en trainingsmateriaal - meenemen en na de clinics achterlaten.

Hierbij roepen wij hockeyers op om materiaal in te leveren! Je hebt beslist thuis oude sticks, te kleine hockey- of andere sportschoenen, krap zittende sportkleding of andere sportartikelen ongebruikt thuisliggen!

Je kunt het materiaal inleveren in het clubhuis. Daar staat een speciale 'Zuid-Afrika' container die regelmatig leeggemaakt wordt door een hockeyer van het Kennemer team.

Doe mee en stel een kind uit een Township in de gelegenheid om ook na het vertrek van het team onze mooie sport te blijven beoefenen. Alleen al een paar echte schoenen is soms een godsgeschenk voor een jongen of meisje in een Township!

Doe mee, lever in die oude stick, sportschoenen, sportkleding of ander materiaal!
Grote partijen of sponsoring welkom!
Maak op een heel eenvoudige manier een kind in een Township gelukkig!
 
Voor nadere informatie:
Het Kennemer Lyceum (023-5221060) of: [email protected]  
 
Bijlage

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram