header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Jongste Jeugd (Funky, Puppies, 8DEF en G-hockey)

M6E6 pakt titel in prestigieus Paas-toernooi

Nieuws afbeelding 29-4-2011

Afgelopen Paasweekeinde stond de Euro Hockey League tegelijk met het prestigieuze Wuppietoernooi op de agenda.Dit Wuppietoernooi was voor E -6 en -8 tallen georganiseerd in Amstelveen. Twee HBS-team deden mee. Bij de M6E6 waren we met 7 meiden, waarbij Famke op het laatste moment als vervanger van Fien was toegevoegd.

Het was een mooie dag, warm maar erg leuk. We moesten maar liefst 7 potjes spelen. Tussendoor hebben we ook nog eitjes gezocht, ijs gegeten en limo gekregen. Het was ontspannen georganiseerd. Soms was de speaker iets te ontspannen qua tijdwaarneming (plus 4 minuten, minus 6 minuten) of het oplezen van het wedstrijdschema waarin de vorige ronde werd aangekondigd. Gelukkig konden de wedstrijdbegeleiders op het veld er met elkaar steeds goed uitkomen.

De HBS-meiden deden allemaal erg hun best en er kwamen heel wat mooie combinaties op het veld (waar de ouders erg trots op waren). Zo zie je maar dat goed oefenen vanzelf leidt tot steeds beter spel. Onze keep is in 7 wedstrijden niet gepasseerd en ook dat is geen geringe prestatie.

Na de ochtendpoule hebben we in de middag een finalepoule gespeeld. Het werd spannender en spannender. Nadat HBS M6E6 gespeeld had zou het onderlinge resultaat Castricum vs Westerpark bepalen wie er van de 21 teams het toernooi zou winnen. Voor ons pakte het allemaal goed uit en HBS greep de eerste prijs.

Als bewijs hebben we een mooie beker gekregen welke nu rondgaat over de diverse schoorsteenmantels. Daarna zal de trofee in de HBS-prijzenkast worden bijgezet!

Reacties


Marten van Vliet

29-4-2011 @ 14:26:28 |Top meiden. De bekerkast is nog niet zo vol, dus deze prestigieuze beker kan er makkelijk bij! Het bestuur van HBS

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram