header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Nationale Sportkampen op HBS

23-4-2011

Ben jij er ook bij in de zomer- en/of meivakantie? Van 2 t/m 4 mei 2011 kan je meedoen aan het Performance Tophockeykamp (8-14 jaar) of het Original Hockeykamp(6-14 jaar). Met verschillende clinics van topcoaches en topspelers zal jij nog beter worden en drie geweldige dagen hebben!

In de zomer zijn de kampen van 25 t/m 29 juli 2011 en van 29 augustus t/m 2 september! Geef je op voor het superleuke Original Hockeykamp (6-14 jaar), het leerzame Performance Tophockeykamp (8-14 jaar), het veelzijdige Multisportkamp (8-14 jaar) of voor het gave Sport & Spelkamp (5-7 jaar). Jij wil met je vriendjes of teamgenootjes toch ook een spetterende zomer beleven?

Heel bijzonder is dat er een echte tophockeyer komt om jou een geweldige clinic te geven! Neem je handtekeningenboekje dus maar mee! De enthousiaste begeleiders zullen je voor verschillende uitdagingen zetten, handige tips geven, nieuwe trucs leren en een feest maken van jouw kamp. Het hockeyprogramma is gemaakt door Roelant Oltmans en Marc Lammers, de beste trainers van Nederland! Dat moet wel heel leuk en leerzaam zijn… Verschillende spellen en activiteiten, zoals knotshockey en de beroemde buikschuifbaan, maken deze dagen tot de leukste dagen van je leven!

Doe jij niets liever dan heel de dag hockeyen en droom jij van een leven als tophockeyer? Doe dan mee aan het Nationale Performance Tophockeykamp (8-14 jaar) met elke dag een clinic van een andere topcoach of tophockeyer! Ben jij erbij?
Extra info
De dagkampen duren drie of vijf dagen, elke dag van 9.30u tot 16.30u. Je kan gebracht worden om 9.00 uur en gehaald worden tot 17.00 uur.
 
Ben je acht jaar of ouder? Dan kan je ook mee doen aan het interne kamp van zondag t/m zaterdag en slaap jij op een leuke locatie in de buurt! Prijzen vanaf € 199,- Inschrijven en meer info: www.nationalesportkampen.nl.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram