header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Nationale Sportweek in Kennemer Sporthal

6-4-2011
Voor kinderen vanaf 3 tot en met 9 jaar, voor scholen, naschoolse en kinderopvang en 50-plussers! Kom langs op zndag 17 april van 10:00-15:00 uur in de Kennemer Sporthal (bij de ijsbaan Haarlem)
 
De IKKI hockeyschool is een onderdeel van IKKSPORT. Op dit moment is hockey een van de snelst groeiende sporten.Ook het bewegen van kinderen is hierbij een belangrijk item.  Op deze school zullen de kinderen op een verantwoorde wijze hockeytraining krijgen. De trainingen bestaan uit hockeyoefeningen, die speciaal voor deze leeftijdscategorie zijn ontwikkeld.In deze 60 minuten durende les zullen de kinderen spelenderwijs de basis van het hockey gaan leren.  
Nieuwsgierig: Ga naar de website www.ikksport.nl en meld je aan, maar je mag ook zo binnenvallen
 
FUNKY
Funkey is een door de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB) ontworpen lesprogramma voor kinderen van groep 4-5 voor alle basisscholen in Nederland. Het doel van het programma zit opgesloten in de naam: FUN in goed leren bewegen staat centraal, is de KEY.
Funkey is een beweegprogramma voor  het basisonderwijs. Hockey is een onderdeel van het totale programma. De les (welke gewoon bij u in de gymzaal kan worden gegeven) wordt gesplitst in drie onderdelen: loopscholing, balvaardigheid en een vorm van hockey. Elke groepje kinderen is ca 15 minuten per onderdeel  bezig. Tevens zullen we elke les aanvangen en eindigen met een begin en eindspel. Via Funkey kunnen alle kinderen in Nederland kennismaken met de sport "HOCKEY". IKKSPORT kan voor u op uw school FUNKEY lessen verzorgen.
 
FITHOCKEY
Fithockey is de nieuwe buitensport voor ouderen! In 2003 is hockeyclub Ares gestart met fithockey en in 2006 heeft de KNHB dit aanbod landelijk overgenomen. Om fithockey te spelen is geen hockeyervaring nodig. Het is een energieke sport voor ouderen vanaf 50 jaar om op een sportieve manier in beweging te blijven.
 
Fithockey wordt in de buitenlucht gespeeld op een kunstgrasveld. Voor en na de training is er tijd om in het clubhuis wat te drinken en bij te kletsen. Kortom fithockey is gezond en gezellig voor senioren vanaf 50 jaar.

Voor meer informatie en aanmelden kijk op de website van HBS: http://www.mhchbs.nl/site/default.asp?Option=51&NewsID=1606&Volledig=1

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram