header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Dames 1

Dames 1 verslaat VVV overtuigend

Nieuws afbeelding 25-3-2011

Na een fanatieke voorbereiding met vele oefenwedstrijden en een trainingsweekend in het duivelse Groesbeek is dames 1 weer fit. Afgelopen zondag stond VVV op het programma. Door een gelijkspel in de eerste helft van de competitie tegen VVV en door het verlies van vorige week tegen Alliance, was iedereen op winst uit.

 

Met een helse tocht achter de rug door een omweg met zondagsfietsers en roeiers kwamen we ietwat vertraagd op VVV aan. Daar kregen we nog de laatste aanwijzingen van Djurre en informatie over de snelle ‘struisvogel’. We waren er klaar voor. Onder leiding van een lekker muziekje begonnen we aan de inloop. Het zonnetje scheen, de tos was gewonnen: alles verliep goed.

 

Het eerste fluitsignaal klonk. Ondanks de gewijzigde opstelling door de blessures van Sanne en Marlous verliep ons spel goed. Goede verdedigingskunsten, goede combinaties, goede aanvallen, maar de bal wilde niet over de goallijn. De teller bleef op nul. Na nog een paar aanvallen van VVV en veel aanvallen van ons, scoorde Carlijn eindelijk het eerste doelpunt. Deze stand hield aan tot de rust.

 

Een oppeppende toespraak van Djurre, een dextrootje, een slok water en we konden het veld weer op. Doelpunten moesten er gemaakt worden om overtuigend te winnen. Ninni nam de bal en spurtte naar voren: de aanval werd doorgezet. Na ongeveer tien minuten scoorde Janneke het tweede doelpunt. Onder leiding van het lied ‘We are the champions’ bij de buren liepen we terug naar onze eigen helft.

 

VVV liet natuurlijk niet over zich heen lopen en gaf volle druk, waarna ze uiteindelijk een strafcorner behaalden. Hieruit volgde nog een strafcorner en dit resulteerde helaas in een doelpunt tegen. De stand werd 1-2. Dit vonden wij geen eindstand om mee te winnen, dus Ninni wist ook nog een doelpuntje te maken. Nadat VVV nog een paar goede aanvallen had gehad, klonk het laatste fluitsignaal: 3 punten in de pocket.

 

Nog een vlug praatje van Djurre, de uitreiking van de Deviltrui aan Tineke en een bedankje voor de speelsters Adinde en Sabine uit de A1 en we konden heerlijk genieten van een biertje in de zon om de 1-3 winst te vieren.
 
A.s. zondag 12:45u  HBS D1 - Alkmaar D1. We hebben nog wat goed te maken... Alle support is zeer welkom.
 
Groet,
Dames 1

Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram