header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Een nieuw clubhuis, een nieuw horecabeleid

Nieuws afbeelding 14-3-2011

In ons nieuwe onderkomen is veel aandacht geschonken aan de horeca-uitrusting. Immers onze leden en gasten willen nu wel eens lekkere koffie en heet broodje kroket. HBS is dan ook erg trots op onze goed uitgeruste keuken en fonkelnieuwe bar.

Het horecabeleid is eveneens onder de loep genomen en dat wordt in het lopende seizoen al zichtbaar in een aantal wijzigingen in het assortiment. Vers en kwaliteit staan daarbij hoog in het vaandel. Overigens ter geruststelling van iedereen: het broodje kroket, het best verkochte product, blijft gewoon bestaan.

Daarnaast zijn we – zoals op het eerste speelweekend al merkbaar was - bezig met een proefopstelling voor koffie om uit te zoeken welk apparaat snel een goede espresso of cappuccino kan maken. Tenslotte gaan we ook aantal proeven doen met het verstrekken van warme maaltijden.
 
Een nieuwe wind betekent vaak nieuwe mensen. Zo ook bij HBS. Vanaf 1 maart is er een barcommissie actief, die – voorlopig - onder leiding van Joris Brüggen als bestuurslid sponsoring en horeca, vorm geeft aan samenstelling van het assortiment, de verbetering van de organisatie, de inkoop en logistiek en de communicatie naar de leden. Deze commissie die verder bestaat uit Anna van Gellicum, Eus Balm, Hein Breekveldt en de barmanager zal het horecabeleid bepalen en uitvoeren.
 
Onze huidige barbeheerder Peter de Haan gaat ons in verband met het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd na komende feestweekend verlaten. Gelukkig is hij nog beschikbaar komende zaterdag en zondag.

Peter wordt opgevolgd door Arjan de Grauw, die horeca-ervaring heeft opgedaan bij ondermeer de Bijenkorf. Volgens goed gebruik stelt Arjan zich de komende week zelf, ook via deze website, aan jullie voor. 

Tot snel weer op HBS! 

Barcommissie HBS

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram