header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Dames 1

Dames 1 werkt nu al aan 2e seizoenshelft

Nieuws afbeelding 30-11-2010

Sinds 3 augustus is de selectie van dames 1 aan het werk. Trainen, wedstrijden, oefeningen, kijken, analyseren, filmen, praten … allemaal onderdeel van het bouwen aan een team. Een team met veel nieuwe gezichten en met een nieuwe staf.

En … het harde werken werpt zijn vruchten af. We zijn gegroeid, als hockeyteam en als hockeyteam. Dat is terug te zien in de wedstrijden en dus ook in de stand (14 punten en in het linkerrijtje, 6 wedstrijden op rij ongeslagen).

We zijn blij met onze trouwe supporters, waarvan we er gelukkig steeds meer krijgen.
Zelfs bij (verre) uitwedstrijden en oefenwedstrijden worden we aangemoedigd !

Als dank voor deze ondersteuning had dames 1 afgelopen zondag een extra feestelijk tintje gegeven. Helaas hebben we dat niet kunnen bekronen met 3 punten (tja … alweer een gelijk spel).

Helaas dus niet de 3 punten, maar wel een vol clubhuis, een hapje en een drankje en onze Dev1ils in de fraaie SAMSUNG-pakken. De dames verbeten de teleurstelling over de wedstrijd en namen de gelegenheid te baat om de supporters, sponsoren en bestuursleden te danken voor hun ondersteuning en support.

Tegelijkertijd was dit ook het moment om onze plannen voor de rest van het seizoen uiteen te zetten. Djurre Roggeveen deed dat, als coach, vanuit de sportieve kant, de Devi1ls vanuit de ACTIE-kant.

Want … we zijn nu al aan het werk voor een goede 2e seizoenshelft.

Op 1 februari 2011 beginnen we met onze voorbereiding, onderdeel daarvan is de trainingstage die we dit seizoen willen organiseren daar waar we geen last hebben van regen, sneeuw, ijs. Om dat te kunnen realiseren zet dames 1 zich op verschillende fronten in om zo de financiering rond te krijgen.
 
  • We starten met de CARWASH op ZATERDAG 27 NOVEMBER VAN 11.00 TOT 14.00 UUR.
  • Tot en met 5 december geldt de ZWARTE PIETENACTIE
  • In 2011 volgt dan nog DE HELSE LIFTWEDSTRIJD.
Voor meer informatie over Dames 1 en deze acties:
 
Volg Dames 1 naar een mooie eindklassering!
 

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram