header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Dames 1

Takje nekt Amstelveen D1

Nieuws afbeelding 11-11-2010

Op een koude zondagochtend begon ik mijn tocht op de fiets naar het oh zo mooie HBS. Vandaag stond Amstelveen op de planning om punten te verliezen. De statistieken van Amstelveen: staan 5de met 13 punten,  hebben 26 doelpunten voor en 8 tegen. Dus een leuk team om tegen te spelen en  te winnen, want daar ga je natuurlijk altijd van uit!

Voor de mensen die zich afvragen of mijn mooie scooter al gemaakt is. Het antwoord luidt JA. Kostte mij wel wat centen maar hij start weer braaf en hij brengt mij weer overal heen. 

Enfin terug naar zondag want daar zijn jullie natuurlijk onwijs benieuwd naar!

Goed, zondag hadden we, zoals eerder gezegd, Amstelveen op onze grasmat staan. Na een duidelijk voorbespreking en een gezonde spanning in het lijf, begonnen we de wedstrijd. We werden al snel onderdruk gezet maar we lieten ons niet kennen. Na een flinke strijd op beide kanten viel helaas het eerste doelpunt aan onze kant. 0-1… Maar dit lieten we niet gebeuren en kwamen binnen een minuut weer op een gelijkspel. Maar ook Amstelveen liet dit niet gebeuren en na twee minuten stonden we weer achter met 1-2…. En u raadt het waarschijnlijk al; binnen een minuut stond Ninni op de goede plek en met de voorzet van Guusje, scoorde we de 2-2.

Met deze stand gingen we ook de rust in. Na een lekker banaantje en een slokje water konden we weer met nieuwe energie knallen.

Takje

De tweede helft speelden wij het betere spel en lieten Amstelveen alle hoeken van het veld zien. Met ongeveer nog 15 minuten op de klok kregen we een strafcorner mee. Hij wordt aangegeven, Carlijn stopt hem en Lisa slaat zo hard als ze kan de bal richting het goal. En dat is hard zal ik u zeggen, heb nog een mooie hardtekening van haar op mijn bovenbeen staan. Maar goed, de bal maakte vaart en kwam onderweg een takje tegen waardoor de bal een stuitertje maakt en zo over de stick van hun lijnstop ging! Hoe lullig dat ook is, een goal is een goal! Dus 3-2 op te teller!

Gelukkig schakelde we goed en zetten we weer goede druk op de bal zodat Amstelveen er niet doorheen kon. Zo hebben we nog een paar mooie kansen gekregen en achterin de deur dicht gehouden.

De scheidsrechter floot af en we hebben weer 3 punten op zak. Maar we hebben er ook hard voor moeten werken om deze wedstrijd met een voldoende af te sluiten. We stonden der als een team en wonnen als een team. Dat vindt ik een mooie afsluiting voor dit verslag!

Volgende week staat om 12.45 Phoenix UIT in de agenda. Het is helemaal in Zeist en we weten dat is niet om de hoek. Maar schroom niet en kom gezellig langs de lijn staan. U juicht en wij winnen. Afgesproken?

# 1
Maud Rambonnet

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram