header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Leden maandag 8 november bijeen bij CC Bloemendaal

Nieuws afbeelding 7-11-2010
Komende maandag komen de leden van HBS bijeen voor een nieuwe ledenvergadering. Aanvang om 20:00 uur, locatie Cricket Club Bloemendaal, Donkerelaan 14.
 
Let op parkeren is alleen toegestaan op  de noorzijde van de Donkerelaan op het asfalt en niet in de berm.

Vorige maand, op 13 oktober was de vorige bijeenkomst waarvan u de notulen aantreft in het besloten gedeelte van de site. Daarvoor moeten zij wel eerst inloggen. Vervolgens kan in het linkermenu gekozen worden voor de menu-item Documenten  > vouw daarna het mapje Notulen ALV open door op het + te klikken.
 
Leden die nog agendapunten willen inbrengen, kunnen dat per mail tot zondag 7 november doen bij het secretariaat: [email protected]
 
Deze keer staat opnieuw het stemrecht voor gezinnen op de agenda. Tweederde van het aantal aanwezige leden op deze bijeeenkomst zal met de statutenwijziging moeten instemmen. De presentaties van de vorige ALV kunt u eveneens vinden in het ebsloten gedeelte van e site.

Daarnaast heeft de kascommissie het jaarverslag van onze vereniging goedgekeurd en zal de leden van HBS gevraagd worden om de penningmeester en het bestuur decharge te verlenen voor het seizoen 2009-2010.

Gastheer namens de CC is Tjeerd Gunning. Zijn drie kinderen hebben bij HBS gehockeyd.
 
Marten van Vliet
secretaris
Bijlage

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram