header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Dames 1

Met grote stappen vooruit!

Nieuws afbeelding 22-9-2010
We verzamelden zondagochtend bij Bibiche thuis. Toen ik van huis wegreed op me scootertje begonnen mijn zenuwen op te spelen. Hoe zal Alliance spelen? Hoe zouden wij gaan spelen? Wat wordt de uitslag? Allemaal zaken die tijdens mijn scooterrit door mijn hoofd spookten.

Eenmaal bij Bibiche aangekomen, zag ik dat iedereen strak stond van de spanning. Niemand kon stil zitten en we zaten allemaal wel aan iets te frunniken. Iedereen zag het aan elkaar.

Na het filmpje, dat Robbert mooi in elkaar had gezet, reden we met zijn allen naar Alliance. Ik probeerde tijdens mijn scooterrit - met een opzwepend nummer - mijn zenuwen om te zetten in concentratie. Op Alliance was iedereen scherp en gefocust op de wedstrijd en dat was ook duidelijk te zien bij de warming-up.

Het fluitsignaal klonk en we waren los. Al in de eerste minuut kregen we al een strafcorner tegen en ging via de keeper, ik dus, het goal in. 1-0 al in de eerste minuut. Maar we lieten ons niet het veld uit slaan en zetten goed druk op Alliance.

Na 15 minuten scoorde Alliance de 2-0. En dit was denk ik de ‘boost’ die we nodig hadden. Want we hadden al afgesproken dat we niet met grote getallen zouden verliezen maar dat we er ook alles aan gaan doen.  Na een mooie klap naar voren kreeg Nini de bal en liep zo langs de keeper, met de bal, het goal in. Het was gewoon 2-1!!

Met deze stand gingen we ook de rust in. Maar ook vooral met de gedachte ‘we zijn gelijke tegenstanders, dit kunnen we nog wel eens winnen!’

Na de rust kreeg Alliance ons spelletje een beetje door maar we lieten ons niet kisten.  Met veel aanvallen van beide kanten was het een superspannende wedstrijd. In de laatste 5 minuten kreeg Alliance nog een strafcorner. Deze werd via een combinatie het goal in gepusht. En dat was meteen ook de einduitslag:  3-1.

In de nabespreking op het veld, was iedereen trots op zichzelf en op het team. Djurre zijn woorden ‘We zijn weer 5 stappen verder dan we ooit hadden verwacht”.  En zo is het ook, we maken weer iedere week grote stappen met het team!

Wilt u ons ook stappen zien maken? We spelen zondag om 12.45 tegen VVV!

#1
Maud Rambonnet

HBS Dames 1 

Reacties


Gerl Spijker

22-9-2010 @ 16:14:58 |goed gedaan Maud

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram