header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Dames 1

Dames 1 goed uit de startblokken

Nieuws afbeelding 16-9-2010
Na een zware voorbereiding was het dan nu eindelijk zover dat het ook echt om de punten ging.

En dat bleek toch wel een verschil te zijn. In de oefenperiode werden vele wedstrijden gewonnen, ook van onze eerste klasse collega's. En nu was USCH onze tegenstander. Van hen was niets bekend, alleen dat ze uit Utrecht kwamen en dat het om studenten ging …

 

De voorbereiding voor deze wedstrijd was uniek: scouting, bambi's, lucifers en devils waren de steekwoorden ! En dan, gespannen wachten langs de lijn. Inlopen, inspelen, balbezit … strakke koppies bij de staf, de organisatie van de bank en dan eindelijk het eerste fluitsignaal van de wedstrijd.

 

Een nerveuze start van onze kant, maar toch werd er al na 8 minuten gescoord door wervelwind Ninni na een fraaie assist van Guusje. En hoewel onze dames scherp bleven hockeyen waren de aanvallen van de tegenstander niet geheel zonder gevaar, na enig aandringen scoorden de studenten: 1-1.
 

Na de rust kwam HBS goed in haar spel. De aandrang om te scoren werd groter en na 10 minuten werd het harde werken beloond: 2-1 wederom door een prachtige goal van Ninni.

 
Ondanks het feit dat wij ook na die tweede goal het beste van het spel hadden en de meeste kansen creëerden was het 'billenknijpen' op de bank. De echte bevrijding kwam kort voor tijd door een fraaie goal van Bibiche: 3-1. Eindelijk een lach op het gezicht van de coach …
 
De wedstrijd werd zonder risico's uitgespeeld en de eerste winst van dit seizoen was een feit.

 

Het was een mooie zondag voor Dames 1, prachtige nieuwe sponsor (SAMSUNG huishoudelijke apparaten), veel publiek, mooi weer, kortom de echte HBS-ambiance was er al weer op deze 1e competitiedag.

 

Komende zondag spelen wij de eerste UIT-wedstrijd.

Alliance is onze tegenstander. Twee weken geleden haalden zij de OVK net niet. Nu zijn ze gebrand om met alles en iedereen in de 1e klasse de vloer aan te vegen.

Daar hebben wij, Dev1ls, echter een heel ander idee over.

Wij kunnen jullie steun in deze strijd goed gebruiken, dus kom en moedig ons aan op:

 

Zondag 19 september, 12.45 uur Alliance D1 – HBS Dev1ls

 

Tot langs de lijn,

Dames 1.

Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram