header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Jongste Jeugd (Funky, Puppies, 8DEF en G-hockey)

Coachbijeenkomst voor alle 8DEF-coaches

26-8-2010
Zaterdag 28 augustus houden we een coachbijeenkomst voor alle coaches van de 8DEF.

Na de algemene zaken delen we de groep in 3-n. Op het veld gaan we verder aan de slag. Onderstaand wat meer info. Op de site staan coach- en manager mappen en uitleg van het 3/6/8-tal hockey (Mededelingen 'Jongste Jeugd'). We rekenen op een goede opkomst!
 
Duo coach/TCO. Voor de 8-tallen streven we naar duo-coachen: een jeugdlid (bijv. JA1) en een ouder. Er wordt ook geprobeerd dat de jeugdcoach een training geeft. Op deze manier kunnen we een betere link leggen tussen wat de kids op de training leren en de wedstrijd.

Oefenwedstrijden voor de 8-tallen. Zaterdag 28 aug. zijn er onderlinge oefenwedstrijden voor de 8-tallen. Tijden staan op de site. Uitleg 8*8-spel en strafcorners. Wit T-shirt meenemen. Maaike Postuma zal e.e.a. uitleggen en ze zal de coachbijeenkomst voor de 8-tallen leiden. Tevens een mooi moment voor de coaches om elkaar te leren kennen.

Clubhuis. De voortgang van de bouw is te volgen via de site. Tot dat moment is het improviseren. Maar na de winterstop staat er een nieuwe accommodatie!

Coachbijeenkomst. Zoals gezegd a.s. zaterdag. We splitsen de groep van coaches in drieën: per  3/6/8-tal. Thomas Prinsen (technisch coördinator), Maaike Postuma en ondergetekende zullen zoveel mogelijk info/tips/valkuilen delen. Maar ook input van jullie mag hier niet ontbreken. Er zal een 6*6 wedstrijd spelen voor 'hands-on' training. Voor de 8-tallen zal Maaike Postuma tijdens de onderlinge wedstrijden er zijn. Voor de F-jes (3*3 spel) doen we het langs het veld.

 

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram