header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Hockeytoppers op bezoek bij HBS

Nieuws afbeelding 19-6-2010
Tijdens de Nationale Sportkampen op HBS Bloemendaal komt er een echte hockeytopper langs om alle deelnemers wat extra’s te leren! Een hele ochtend lang draait de topper mee met de oefeningen. 
 
Je krijgt de pass van Sylvia Karres (wereldkampioen in 2006) of scoort de voorzet van Diede van Puffelen (Jong Oranje en Rotterdam heren 1)! Na 3 uur hockeyen verdwijnt de topper niet meteen weer, maar blijven ze nog om alle vragen van de deelnemers te beantwoorden! Een unieke kans om te hockeyen met de beste, leukste en behendigste hockeyers van Nederland. Ben jij erbij?
De Nationale Sportkampen vinden plaats van 12 t/m 16 juli op HBS Bloemendaal. Je kan kiezen voor het Hockeykamp, Multisportkamp (8-10, 11-14 jaar), Sport&Spelkamp (5-7 jaar) en het Tophockeykamp o.l.v. tophockeycoach Andre Morees.
 
Het kamp is van maandag t/m vrijdag 9.30 uur tot 16.30 uur. Opgeven kan nog steeds!!! Meer informatie en inschrijven op: www.nationalesportkampen.nl

Andere toppers zijn onder meer Joyce Sombroek (keepster Nederlands elftal en Laren dames 1),  Martijn Havenga (Jong Oranje en Laren heren 1) en Timmo Kranstauber (Jong Oranje en HGC heren 1).

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram