header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Dames 1

Strakblauwe lucht in Amstelveen

21-4-2010

Het was heerlijk toeven in Amstelveen. Geen vliegverkeer een lekker voorjaarszonnetje en een gedreven HBS dat met 1-3 ging rusten. Met een krentenbol met kaas ging ik in het gras zitten onder een lindeboom.

Met smaak verorberde ik deze lekkernij, kende HBS al 3 punten toe en realiseerde me dat in tegenstelling tot het Europese luchtruim aan de Startbaan
in Amstelveen voorlopig geen vuiltje aan de lucht was. Met een warm HBS hart en vol zelfvertrouwen begaf ik van de lindeboom weer naar het speelveld.

Daar draaiden de Amstelveense dames op volle toeren en begon mijn zelfvertrouwen en ook dat van de arbiters langzaam maar zeker af te nemen.
De thuisclub scoorde al snel 2-3 en bracht daarmee de spanning terug.

Maar Amstelveen nam gas terug en HBS kreeg wat meer controle over de wedstrijd. Had ik me voor niks zorgen gemaakt? Ik dacht het niet …

In de slotfase perste de thuisclub er eerst nog een gelijkspel uit en kort voor tijd
pakten ze de volle winst.

Een geweldige kans was er in de laatste minuut nog voor HBS maar voor een leeg doel wisten de voorwaartsen de bal er niet in te prikken. Als deze week op de startbanen het luchtverkeer weer op gang komt blijft er op aarde voor Dames 1 nog genoeg stof over om over na te denken.

Cees Kraakman 

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram