header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Jongste Jeugd (Funky, Puppies, 8DEF en G-hockey)

Internationaal debuut voor HBS M8E1

Nieuws afbeelding 5-4-2010

In het weekend dat alle hockey-ogen gericht waren op de Europese top in Rotterdam, mochten onze HBS M8E1 aantreden op een internationaal Paastoernooi op Bloemendaal. Naast topclubs als Bloemendaal en Amsterdam gaf ook Club an der Alster acte de presence. Bijna een mini-EHL.

Spannend voor onze bikkels die hebben laten zien dit niveau aan te kunnen.  Na eerst volgens paastraditie eieren te hebben gezocht (Ostereier, jaja, ons Duits is er een stuk beter op geworden afgelopen zondag) kon de strijd op het natte kunstgras losbarsten.
 
Door een wat ongunstige indeling voor HBS speelden we vier wedstrijden van 2x20 minuten achter elkaar vrijwel zonder pauze, dat is zwaar, maar de meisjes vochten voor wat ze waard waren.
Een nipt verlies tegen Bloemendaal, daarna twee prachtige gelijke spelen tegen Amsterdam en Alliance en tenslotte de wedstrijd waar we toch allemaal op hadden gewacht, tegen onze Duitse tegenstander. Na een echte line-up en het uitwisselen van wedstrijdvaantjes (de volksliederen hebben we dit keer maar overgeslagen) kon het beginnen. Helaas bleek de stelling “Duitsers zijn pas verslagen als ze in de bus op weg naar huis zitten” ook dit keer de waarheid te zijn.

Moe, doornat door de regen maar voldaan liepen onze meiden en een trotse coach na het laatste fluitsignaal het veld af. Het was een hele leuke en leerzame dag die smaakt naar meer.
internationaal debuur m8e1

Reacties


Sebastiaan de Bruin

6-4-2010 @ 19:20:32 |geweldig. broer van julia Sebastiaan ^O^ :*)

Fleur van Kekem

7-4-2010 @ 17:49:29 |ja het was een geweldige dag. :)

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram