header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd (Algemeen)

Sportkampen op HBS

4-4-2010

Schrijf je in voor de Nationale Sportkampen op HBS Bloemendaal!
Doe jij ook mee aan de Nationale Hockeykampen deze zomer op HBS? Beleef een geweldige kampweek met je teamgenootjes en vriendjes, want jij wilt toch ook gewoon een hele leuke zomer!!! Tijdens de Nationale Hockeykampen wordt je een nog betere hockeyer, leer je nieuwe, gave technieken en krijg je handige tips van onze enthousiaste begeleiders.
 
Meldt je daarom snel online aan voor het uitdagende hockeykamp of tophockeykamp (8-10 en 11-14 jaar). Ook kan je kiezen voor het multisport-, multicreatieve (8-10 en 11-14 jaar) of sport- en spelkamp (5-7 jaar). Het leukste kamp van Nederland vinden plaats van 12 t/m 16 juli op HBS Bloemendaal! Ook nieuw is dat je kan kiezen voor een dagkamp of een kamp met overnachtingen! Lees verder…

Het dagkamp duurt van maandag t/m vrijdag, iedere dag van 9.30 tot 16.30 uur. Vanaf 8 jaar mag je ook meedoen aan het kamp met overnachtingen (zondag tot en met zaterdag), waarbij je slaapt op een prachtige locatie vlakbij de hockeyclub!

Tijdens de Nationale Hockeykampen wordt je een nog betere hockeyer, leer je nieuwe, gave technieken en krijg je handige tips van onze enthousiaste begeleiders! In de ochtend ben jij bezig met jouw sport. In het veelzijdige middagprogramma zijn natuurlijk de spectaculaire luchttoestellen aanwezig! De enorme buikschuifbaan, het knotshockey en de hindernisbaan zullen er voor zorgen dat jij de week van je leven hebt! Wil jij de hele dag hockeyen en met alle facetten van tophockey in aanraking komen, dan is hettophockeykamp echt wat voor jou! Lees over deze unieke mogelijkheid snel hier meer op onze website! Meer informatie of inschrijven kan via www.nationalesportkampen.nl.

Dit wil je toch niet missen!
 

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram