header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Dames 1

Kraaien pikken winst

8-3-2010

Hoewel dames 1 hard en zeer veel heeft getraind in de winterstop en zelfs een fantastische trainingsstage in Portugal achter de rug heeft, zijn er in de afgelopen maanden weinig wedstrijden gespeeld. Als de velden niet bevroren waren, lagen ze wel vol met sneeuw. Of waren ze door de regen onbespeelbaar geworden. De dames hadden er dus zin in!

En dat was te zien. Vol vechtlust werd begonnen aan de wedstrijd en al na 3 minuten kon HBS aanleggen voor de eerste strafcorner. Goed ingeslagen, maar de Kraaise goalie hield de bal knap uit het doel.

Nog verdoofd van dit mooie begin kreeg Kraaien de kans om aan te vallen en .. .te scoren. HBS bleef echter het initiatief houden, veel mooie aanvallen, kansen en kansjes en vooral veel strafcorners. Kort voor rust werden we beloond: na een mooie rush van Ninni kon Anna de bal hoog in de touwen slaan. Ruststand 1-1.

In de rust werd het strijdplan aangescherpt en met een goed gevoel begonnen we aan deel 2. En ook nu was het HBS die de aanval koos, goede kansen kreeg en de keepster van Kraaien aan het werk zette.

Maar het was het steeds net-niet en zo kreeg Kraaien - in een moment van  onoplettendheid -  twee keer de kans om te scoren en dat deden ze dan ook.Toch werd er ook daarna vol inzet doorgeknokt, de beloning was een goal, wederom van Anna, uit een strafbal: 2-3, tevens de eindstand.

Het was een prachtige dag, een zonnetje, een vol terras, veel aanmoedigingen, sponsorborrel, leuke wedstrijd, veel kansen en dan toch niet winnen … een bittere pil.

Dames 1

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram