header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Jongste Jeugd (Funky, Puppies, 8DEF en G-hockey)

Pannenkoekentoernooi voor de F-jes a.s. woensdag 3 maart

1-3-2010
Woensdag 3 maart vindt het Pannenkoekentoernooi plaats voor de F-jes.  De teams spelen hier voor het eerst 6 tegen 6 (dus niet meer 2 wedstrijdjes op 1 veld van 3 x 3). Na de voorjaarsvakantie wordt nu ook in de competitie 6 x 6 gespeeld.
Van 14.30 tot 15.00 uur wordt door Maaike Postuma (hoofdtrainer DEF) voor coaches/managers, trainers en andere belangstellenden tekst en uitleg gegeven over 6x6 hockey. Aansluitend worden de velden uitgezet. Van 15.00 - 17.30 uur is het toernooi.
 
Om 15.00 uur begint het voor de F-jes.  JF1, 2 en 3 spelen 3 wedstrijdjes  en MF1, 2, 3, 4 spelen 4 wedstrijdjes.  Bijgaand het programma voor deze middag.  De eerstgenoemde teams op de lijst dienen een wit T-shirt mee te nemen.
 
Coaches, managers en trainers zijn meer dan welkom om te assisteren. Wij gaan ervan uit dat er voldoende vrijwilligers zijn op deze middag!
 
Aansluitend worden in het clubhuis de keeperstassen uitgereikt en wordt de middag feestelijk afgeloten met een oude HBS-traditie nl. met je team pannenkoeken eten in het clubhuis!  Voor deze pannenkoeken worden er per team 2 ouders gevraagd die pannenkoeken willen bakken voor hun team. Graag zo spoedig mogelijk aanmelden bij je manager.
 
Veel plezier!
 
Namens de 8DEF-cie, Marlanda Kuijper
coordinator F-jes
06-51873372

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram