header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Stem op jouw favoriete HBS-vrijwilliger!

Nieuws afbeelding 23-5-2009 Je hoort ze niet, maar ze zitten overal. De vrijwilligers van HBS: de stille motortjes waar de vereniging op draait.
 
Dit jaar zetten we onze vrijwilligers op zaterdag 13 juni in de schijnwerper. Op de dag dat het Ouder-Kind-toernooi wordt gespeeld, nodigt het bestuur de stille krachten uit om tussen 16:00 - 18:00 uur een borrel en een hapje te nuttigen. En zij krijgen ook een cadeautje als dank voor hun inspanningen in dit seizoen.
 
Ook willen we de meest bewonderde vrijwilliger dan in het zonnetje zetten. Mail daarom nu de naam van uw favoriete vrijwilliger (met een korte motivatie) naar [email protected]
 
De vrijwilligers worden natuurlijk persoonlijk per mail uitgenodigd. Mocht u, als actieve vrijwilliger, na woensdag 27 mei geen mail hebben ontvangen, dan bent u altijd welkom op de 13e. Dan graag een mailtje sturen naar het secretariaat (of de commissie) waar u zich voor heeft ingezet.
 
Jacqueline Breekveldt, Mieke Teunizen en Marten van Vliet

Reacties


Michel van Borkum

17-5-2009 @ 11:27:29 |Erwin Melger is altijd aanwezig, daarnaast krijgt hij in het dagelijsk leven te weinig waardering, zet hem maar eens in het zonnetje!

Patrice Polman

17-5-2009 @ 14:38:05 |Matthieu Prins; managen, fluiten, commissielid. Niets is hem klaarblijkelijk te veel!

Robin Sheridan

18-5-2009 @ 12:48:13 |Rienk Postuma, al jaren lang traint en coacht hij topteams in de jeugd en dit jaar heeft hij ook als assistent H1 getraint. Dat allemaal uit pure club-liefde en met een geweldige inzet en Succes!!!

Henk Böhre

18-5-2009 @ 14:38:00 |Marlies |Groen. Sinds jaar en dag stille kracht, maar hard meedenkend en werkend als wedstrijdsecretaris, scheidsen etc. Henk Böhre-Manager JB3

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram