header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Dames 1

verslag dames 1

22-4-2009

D1

IJSSEL – HBS

Uitslag: 5-3

Gespeeld: 19.04.2009

 

Nieuwerkerk aan den IJssel. Het was even doortrappen maar de zon vergoedde veel. Helaas kon dat van de wedstrijd niet gezegd worden.

IJssel was fanatiek en gedreven maar wist toch weinig kansen te scheppen.

Alleen van de 6 strafcorners vlogen er 5 in.

Het was een wonder dat HBS kort na de rust   - na een 3-0 achterstand – toch nog terugkwam tot 3-3 – maar toen was de koek en het consolideren op.

Behalve de dames die 70 minuten in de schaduw in de dug out mochten zitten bakte de ploeg er niets van. Weinig passie weinig inzicht en slordig balverlies.

Dat was jammer na het goede spel tegen Alkmaar en Alphen.

Na afloop werd ons een Red Bull aangeboden maar zo sportief als we (mijn vrouw en ik) zijn sloegen we de blikjes af want we moesten nog terug naar de provinciehoofdstad.

We evalueerden nog eens de wedstrijd: HBS was voor 3 punten gekomen maar ging met lege handen naar huis. Ze waren op hun gezicht gevallen en behoorlijkonderuit gegaan. Ik keek nog een keer naar die plaatsnaam:

Nieuwerkerk aan den IJzel.

 

Cees Kraakman.


Zondag speelt dames 1 thuis om 12.45 uur op veld 1 tegen Derby. Komt allen aanmoedigen. Jullie steun is nodig!!!!! Beide ploegen hebben 21 punten dus het gaat er om spannen. Aansluitend speelt heren 1, genoeg reden dus om je dag op HBS door te brengen en beide teams naar een overwinning te juichen!Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram