Inloggen
Zoeken in nieuws


MHCHBS
Agenda
maandag 24 september 
vakantie Verenigingsmanager
dinsdag 25 september 
Jaarvergadering Kennemerrunners
woensdag 26 september 
vergadering feestcommissie
donderdag 27 september 
Gold Cup H1: eerste ronde uit Hilversum
vrijdag 28 september 
verhuur veld aan Sportsupport
Hele agenda
Hockey
Overig
Contact
MHCHBS
Bergweg 1 -a
2061KB Bloemendaal

clubhuis: 023-5376702
RSS
MC3 gaat kamperen

Om het nieuwe seizoen een vliegende start te maken, gingen de meiden van MC3 dit weekend op een echt teambuildingskamp. Voetballen, barbecuen en pannenkoeken bakken, het werd allemaal geoefend dit weekend. En natuurlijk werd er ook gehockeyd!

Het introductiekamp begon op veld 2 (hartelijk dank voor het regelen Machteld) met een clinic van Robert Tigges, oud international en assistent-coach van dames 1 van Amsterdam.

Na anderhalf uur keihard trainen in de brandende zon, werd het tijd om op de fiets te springen. Op naar camping Vogelenzang, waar een grote tent en een caravan klaarstonden.

Vervolgens ging een deel van de meiden onder leiding van manager Paul naar de winkel om avondeten in te slaan, terwijl de rest ging zwemmen en voetballen.

Toen de door de meiden zelf op de BBQ bereide pizza's en de marshmallows op waren, werd het tijd voor het serieuze deel van het programma: kennismaken met elkaar en de coaches.Er werd uitgebreid gesproken over wie waar het liefste speelt en waar absoluut niet, wat de meiden zelf verwachten van komend seizoen en hoe dat het beste bereikt kan worden. Hint: plezier maken en overspelen.

 

Ondertussen zag toch nog een deel van MC3-ers kans om naar de campingdisco te sluipen en daar mee te doen aan de "avond van het Hollandse lied". Er bleek volop zangtalent aanwezig te zijn. Nadat iedereen gevangen was, kon het sluitstuk van de dag beginnen: de pubquiz! De antwoorden werden geroepen vanonder de dekens en vanuit slaapzakken waar de meiden inmiddels in gekropen waren om de kou te trotseren.

De volgende morgen werd iedereen gewekt door een heerlijk zonnetje. Er werd gechilled, hier en daar een balletje getrapt en door de echt sportieve dames gezwommen.

Na een grote stapel pannenkoeken was het tijd om op te breken en weer op de fiets te springen om met zijn allen naar ons clubhuis te vertrekken.

Graag willen we nogmaals Joris, de vader van Josephine bedanken. Zonder zijn hulp, hadden we dit volgens ons zeer geslaagde weekend niet voor elkaar gekregen.

Martijn, Paul en Sicco
 
 
Share Marten van Vliet, 5-9-2018 @ 9:53:12
Heerlijk om te lezen. Prachtige teambuilding!


Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
 
:) = :( = 8) = O-) = ;) =
:*) = -:-) = :O = :9 = L) =
^O^ =
terug naar vorige scherm
Statistieken
zaterdag 22 september 2018
Aantal leden (info) 1358
Nu online 99
Leden met @ 99,9%
SMS Bereik (teams) 73,1%
Vandaag jarig
Annebel van der Heijden
Isa Ruijgrok
Mededelingen
Clubcompetitie
1 DJ 5 2 6 + 17
2 DC 2 6 + 9
3 JD1 1 3 + 8
4 JD2 1 3 + 7
5 D01 2 6 + 6
Gehele competitie
Laatste reacties
Wedstrijden quicklinks
Teams

Hoofdsponsor
Adverteerders
Gouden sponsors