header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 

Vrienden van HBS

In 2012 is het initiatief genomen om een groep trouwe HBS-ers uit te nodigen om "Vriend van HBS” te worden. Nu in 2018 zijn er inmiddels zo’n 50 leden, oud-leden en ouders van jeugdleden lid van deze vriendenclub. Wij willen HBS ondersteunen door deze groep Vrienden uit te breiden !

Waarom een club 'Vrienden van HBS'?
Als Vriend van HBS steun je de club door een bedrag van (minimaal) 100 euro per seizoen aan HBS te doneren.

Dit geld wordt besteed aan een project voor de vereniging, jaarlijks vastgesteld in overleg met het bestuur van HBS. Het wordt uiteindelijk ook zichtbaar zijn voor de leden van HBS waaraan de Vrienden van HBS hebben bijgedragen. Inmiddels is bijvoorbeeld de nieuwe fietsenstalling, het elektronisch scorebord, een videoregistratiesysteem en wellicht binnenkort een nieuwe videotoren deels gerealiseerd door de bijdrages van de Vrienden van HBS.

Met het 100-jarig bestaan van HBS in zicht (2019) staan er talloze initiatieven op de rol om het eeuwfeest luister bij te zetten. Er is inmiddels een steunstichting waardoor u een gift fiscaal kan aftrekken. Informatie hierover wordt binnenkort verspreid.

Maar er is meer….

  • Door Vriend van HBS te worden houd je het contact met je (oude) club; ongeveer drie keer per seizoen wordt er een Vriendenborrel georganiseerd op de zondag middag – een fantastische gelegenheid om een tophockeywedstrijd van een van de eerste teams te zien én om vele leden en oud-leden weer eens te ontmoeten!
  • Tijdens de Vriendenborrel wordt er een gedeelte van het terras speciaal voor de Vrienden ingericht. Wij hebben nu al zelf ervaren hoe leuk het is om je oude HBS-vrienden op deze manier weer eens te spreken.

  • Vrienden van HBS worden circa twee keer per jaar uitgenodigd voor een bijeenkomst (bijvoorbeeld een lezing of wijnproeverij) georganiseerd door de Sponsorcommissie van HBS.
    Zo was er een interview met Teun de Nooijer, een boeiende lezing met een van de sponsoren van HBS, het bedrijf Mammoet Salvage, een bijeenkomst met Pieter de Waard, voorzitter van Telstar enzovoort. Vrienden van HBS blijven geïnformeerd over de vereniging; dit gebeurt voornamelijk via de email. Bijzondere gebeurtenissen (zoals een feest, een bijzondere wedstrijd) kan je dus niet meer missen!
Wie kan er Vriend van HBS worden ?
Iedereen die op welke manier dan ook een band heeft met HBS kan Vriend worden !

Hoe kan je Vriend van HBS worden ?
Dit kan door je aan te melden op: [email protected]

Leonie Joosten - Annette van der Kraan - Maarten Wieringa  

Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram