header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 

FAQ - Veelgestelde vragen

Klik voor meer informatie over de betreffende categorie
 Aanmelden  Aantal vragen: 1
 Aanmeldformulier  Aantal vragen: 1
 Aannamebeleid  Aantal vragen: 1
 Accomodatie  Aantal vragen: 1
 Afgelastingen  Aantal vragen: 2
 Algemene voorwaarden  Aantal vragen: 1
 Bardiensten  Aantal vragen: 1
 Contact  Aantal vragen: 1
 Contributie  Aantal vragen: 2
 Contributie restitutie  Aantal vragen: 1
 Funkey  Aantal vragen: 1
 Geschiedenis van HBS  Aantal vragen: 1
 Gevonden voorwerpen  Aantal vragen: 1
 HBS Huisregels  Aantal vragen: 2
 Informatie  Aantal vragen: 1
 Lidmaatschap OPZEGGEN  Aantal vragen: 1
 Parkeerkaarten  Aantal vragen: 2
 Sponsoring  Aantal vragen: 1
 Trimhockey (maandagavond)  Aantal vragen: 1
 Trimhockey (woensdagochtend)  Aantal vragen: 1
 Vertrouwenspersoon  Aantal vragen: 1
 Verzekeringen  Aantal vragen: 1
 Vrienden van HBS  Aantal vragen: 1
 Vrijwilligers gezocht  Aantal vragen: 1
 Wachtwoord  Aantal vragen: 1

Mist u informatie hier? Mail ons op [email protected]

Aannamebeleid
Aannamebeleid/procedure 

Aannamebeleid/procedure


Jeugd

De inschrijfperiode voor het seizoen 2019-2020 is van 1 februari 2019 tot 1 april 2019 voor de jongste jeugd. Voor de oudere jeugd (ABCD) kan tot 1 mei worden ingeschreven.

De kinderen die vorig seizoen al aangemeld zijn, maar geen lid hebben kunnen worden, dienen OPNIEUW te worden aangemeld!


Ook alle Funkeyspelers die oud genoeg zijn voor lidmaatschap bij de categorie Puppies dienen zich eveneens opnieuw aan te melden voor het nieuwe seizoen.Talentvol?

Voor talentvolle spelers gelden aparte aannameregels. Je moet qua spelniveau bij de beste vijf spelers van HBS in jouw leeftijdscategorie behoren (1e of 2e jaars A,B,C of D). Denk jij in aanmerking te komen voor een plek in het eerste team, mail dan naar [email protected] en geef daarbij een korte en krachtige motivatie. De technische staf neemt vervolgens contact met je op voor het maken van een afspraak om mee te doen met proeftraining(en).

Als daar blijkt dat je die top vijf potentie hebt word je uitgenodigd om deel te nemen aan de selectietrainingen.
Als je die top vijf potentie niet hebt kan je helaas geen lid worden, tenzij we in een lager team in die categorie plaats hebben. Vergeet je dan niet tijdig - voor 1 mei - aan te melden op deze site.


Beperkt aannamebeleid bij de jeugd

HBS heeft de laatste jaren te maken met een grote toestroom van nieuwe leden, vooral bij de jeugd. Enerzijds is de club hier bijzonder trots op, anderzijds kan de club in verband met het bereiken van haar groeimogelijkheid maar beperkt leden aannemen ieder seizoen.

Slechts een beperkt aantal plaatsen is per leeftijdscategorie beschikbaar. Tevens is de club afhankelijk van vrijwilligers, dit is dan ook een van de belangrijkste factoren in ons aannamebeleid. Voor alle duidelijkheid:


Plaatsingscriteria

Bij een tekort aan plaatsen in de betreffende categorie worden onderstaande plaatsingscriteria door ons in willekeurige volgorde gehanteerd:

 • Bereidheid om zich voor HBS in te zetten (dit geldt voor zowel de senioren als de ouders van jeugdleden) voor vrijwilligerswerk zoals commissie- en administratieve functies. Naast reeds verplichte taken als trainer, coach, bardienst draaien, een wedstrijd fluiten/begeleiden en managerfuncties enzovoort.

 • Familie van HBS-leden krijgen voorrang, maar bij gebrek aan plaatsen in de betreffende leeftijdscategorie gaat de voorrang uitsluitend naar familie van reeds aantoonbaar actieve leden/ouders op vrijwilligersfuncties.

 • Hockeyervaring bij kinderen ouder dan 10 jaar. Bij de Jongste Jeugd is hockeyervaring niet relevant. Voor talenten geldt een aparte aannameprocedure. Hockey-ervaring van ouders kan relevant zijn, met name als een ouder eerder lid van HBS is geweest.

  U kunt de statuten en het huishoudelijke reglement per e-mail aanvragen bij [email protected]

  Met de inzending van het aanmeldingsformulier geeft u aan akkoord te gaan met de statuten en het huishoudelijke reglement. Tevens geldt dit als machtiging voor incasso van de contributies en door de KNHB opgelegde boetes.

  Senioren en trimmers

  Senioren en trimmers kunnen zich gedurende het gehele seizoen aanmelden. Voor een trimlidmaatschap op de maandagavond (gemengde groep) kunt u op dit moment direct geplaatst worden. Op de woensdagmorgen is er een grote trimgroep voor dames. Ook daar kunt u meteen terecht. Een proeftraining is altijd mogelijk.

  Voor senioren proberen we altijd een plek te vinden bij een bestaand team gedurende het seizoen. Ook is het mogelijk om (tijdelijk) alleen mee te trainen. Voor studenten geldt een lager studententarief (alleen na overleggen van een geldig bewijs van inschrijving van de opleiding).

 

Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram