header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 

FAQ - Veelgestelde vragen

Klik voor meer informatie over de betreffende categorie
 Aanmelden  Aantal vragen: 1
 Aanmeldformulier  Aantal vragen: 1
 Aannamebeleid  Aantal vragen: 1
 Accomodatie  Aantal vragen: 1
 Afgelastingen  Aantal vragen: 2
 Algemene voorwaarden  Aantal vragen: 1
 Bardiensten  Aantal vragen: 1
 Contact  Aantal vragen: 1
 Contributie  Aantal vragen: 2
 Contributie restitutie  Aantal vragen: 1
 Funkey  Aantal vragen: 1
 Geschiedenis van HBS  Aantal vragen: 1
 Gevonden voorwerpen  Aantal vragen: 1
 HBS Huisregels  Aantal vragen: 2
 Informatie  Aantal vragen: 1
 Lidmaatschap OPZEGGEN  Aantal vragen: 1
 Parkeerkaarten  Aantal vragen: 2
 Sponsoring  Aantal vragen: 1
 Trimhockey (maandagavond)  Aantal vragen: 1
 Trimhockey (woensdagochtend)  Aantal vragen: 1
 Vertrouwenspersoon  Aantal vragen: 1
 Verzekeringen  Aantal vragen: 1
 Vrienden van HBS  Aantal vragen: 1
 Vrijwilligers gezocht  Aantal vragen: 1
 Wachtwoord  Aantal vragen: 1

Mist u informatie hier? Mail ons op [email protected]

Trimhockey (maandagavond)
Ik wil graag trimhockeyen op maandagavond.  

Bij de maandagavondtrimmers is iedereen welkom om mee te hockeyen, van beginner tot tophockeyer. En in de praktijk is dat ook zo, want we hebben 5 groepen: 

Beginners (groep 5), 1ste jaars (groep 4), twee Middenmotors (3 en 2) en de Gevorderden (groep 1). De totale groep bestaat uit 110 trimmers. De trainingen en partijtjes worden door de trainers aangepast aan het niveau van de groep.

We verzamelen om 20.10 uur op het hoofdveld bij de dug-out, om 20.15 uur doen we een warming up onder leiding van de trainers, waarna we gaan warm slaan. Vervolgens maken we een indeling en vanaf 20.30 uur trainen we tot ongeveer 21.30 uur. Tot slot spelen we een partijtje van een half uur. Vanaf 22.00 uur is de 3e helft in het clubhuis van HBS.

Wij willen voor iedereen naast een sportieve avond ook een gezellige avond organiseren. We draaien dan ook zelf de bardiensten op maandagavond. Daarvoor is een roulatierooster.
Ook doen we mee aan de regionale trim-competitie tegen de clubs in de buurt zoals HC Bloemendaal, Rood-Wit, Haarlem, Strawberries en Alliance.

De kosten van lidmaatschap bedragen in het seizoen 2015-2016  € 302,00, voor een heel jaar (12 maanden);  het jaar loopt vanaf september. De trimmers gaan in principe het hele jaar door, mits de weersomstandigheden het toelaten. Meld je je als trimmer aan na 1 februari dan geldt de helft van de contributie.
 
Er is geen verplichte opkomst. Als het even niet uitkomt, dan hoef je je ook niet af te melden. De gemiddelde opkomst is ongeveer 50% van de 110 trimmers.
Het entreegeld betaal je alleen als je nog nooit lid bent geweest van HBS. De hoogte van het entree geld is € 80,-  Ben je al eerder lid geweest dan €27,50 administratiekosten.

Tenue, stick , scheenbeschermers, bitjes zijn te koop bij Huijg, onze nieuwe hoofdsponsor, in de Cronjé in Haarlem. Als je daar je spullen koopt, help je HBS.
Alleen als je mee wil spelen in een competitieteam, dan dien je een HBS-tenue te hebben. Op HBS zijn scheenbeschermers verplicht en bitjes verplicht (KNHB-regel).
 
Meldt je aan via de website  (linkerkolom > aanmelden) 
dan krijg je via onze maandagavond-trimcoördinator Marcel Figee bericht.

Het is ook mogelijk om eerst een keer mee te doen, te proberen of je het wel leuk vindt. Marcel Figee, de trimcoördinator, zal je dan laten weten wanneer je welkom bent. Je kunt hem bereiken via:   [email protected]

  
 

Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram