header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
EGGZperience, hét paastoernooi

Kus 2

Nieuws afbeelding 27-2-2009

Kus van Habie – nummer 2

 

Jeetje wat vliegt de tijd! Het is alweer eind februari en nu pas verschijnt de 2e kus!! Jullie zullen hopelijk begrijpen dat het tijdens de voorbereidingen naar EGGZperience editie 10 er een beetje bij ingeschoten is.

 

De inschrijvingen voor de HBS teams hebben ondertussen plaatsgevonden en helaas hebben we ook dit jaar weer een aantal teams moeten teleurstellen door ze voorlopig op de reservelijst te plaatsen. Wegens strenge voorschriften van de brandweer mogen we maar een bepaald aantal mensen tegelijk toelaten in het clubhuis, waardoor we niet alle ingeschreven HBS teams toe kunnen laten. Maar wees niet ongerust, wie weet komt er voor jullie toch nog een plekje vrij!

 

Een overzicht van de teams die zeker mee gaan doen aan EGGZperience 10 zijn te vinden op onze website (www.eggzperience.nl). Niet alleen hebben we teams uit Nederland dit jaar, maar ook weer teams uit Engeland, de gouwe-ouwe uit Italie, een team uit Antwerpen en een team uit Duitsland. Ook zijn we erg blij dat de buren dit jaar meedoen aan EGGZperience 10!!

 

Met de sponsoren gaat het gelukkig ook ontzettend goed!! Zo hebben we dit jaar naast de sponsoren uit de 1e kus, nieuwe sponsor Towers Perrin mogen verwelkomen. Maar ook oude sponsoren als MEC Training & Advies en Mellema Advocatuur zijn dit jaar weer van de partij. We hebben op de sponsorpagina alle sponsoren weer netjes op een rijtje gezet.

 

Ik ga snel weer verder met de voorbereidingen, de hele toco heeft er weer zin in, en zo te zien in het gastenboek zijn wij niet de enige!!

 
Kus van Habie

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram