header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
EGGZperience, hét paastoernooi

De eerste KUS

30-1-2009

Kus van Habie – nummer 1

 

Lang verwacht, toch gekomen! De eerste kus. Dit keer niet van Yo, maar van Habie zelf. EGGZperience wordt in 2009 alweer voor de tiende keer georganiseerd. Al maanden is de Toco bezig met de voorbereidingen van deze zeer speciale editie. Maar eerst wil ik nog even het volgende kwijt. Na jaren van trouwe Toco-dienst heeft Robbert Passieux besloten om plaats te maken voor vers bloed. Robbert heeft zich jarenlang bezig gehouden met de contacten en inschrijvingen van de externe teams. Een taak die hij met verve en veel enthousiasme vervulde. Robbert bedankt! Inmiddels is Irene Straatman de Toco komen versterken. Tijdens EGGZperience 10 kunnen jullie zeker kennismaken met haar vele kwaliteiten. Met het oog op de toekomst willen we echter nog verder uitbreiden en daarom zijn we nog op zoek naar een extra Toco-lid. Mocht je interesse hebben: op www.eggzperience.nl vind je meer informatie.

 

EGGZperience zou EGGZperience niet zijn zonder de financiële en materiële steun van onze sponsoren. Zonder hen zijn we nergens! Het doet me deugd dat we dit jaar veel nieuwe sponsoren mogen begroeten. Met name wil ik hier noemen: Auto Lease Company, De Baconspecialist en Yacht. Maar gelukkig dragen ook weer ‘ouwe getrouwen’ als belastingadvies- en administratiekantoor Sparrenheuvel, BK Grondlogistiek, Haarlem Online, Arch Studio en Oudendijk International hun steentje(s) bij. Driewerf hulde!

 

De inschrijving van de externe teams is inmiddels al van start gegaan. We gaan weer vele oude bekenden tegenkomen tijdens het paasweekeinde, maar ook een aantal nieuwe, frisse en fruitige teams hebben hun weg gevonden naar EGGZperience 10. Dat belooft wat! Voor de HBS-teams start de inschrijving op 10-02-2009 om 10:02 uur. Stuur een mailtje naar [email protected]ggzperience.nl met hierin je teamnaam, de naam van de aanvoerder en het aantal spelers. In verband met de brandveiligheid is het maximale aantal deelnemers per team vastgesteld op 16 personen. Eén mail per team is voldoende!

 

We weten nu al dat EGGZperience 10 alle voorgaande edities zal overtreffen. Waarom? Ja, dat laat ik nu graag nog even in het midden. Maar zorg dat je erbij bent!

 

Kus van Habie

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram