header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Senioren

Verslag Dames 1

24-9-2008

14 september 2008

Cartouche dames 1- HBS dames 1


Cartouche heeft een mooi veld, met scorebord, tribunes (kleine, maar toch) en het schijnt zelfs dat de Nederlandse hockeyvrouwen er wel eens trainen. De eerste wedstrijd met onze nieuwe pakken (+airconditioning gaten bij de oksels) aan. Cartouche begon met een hoge druk waardoor het niet lukte om zelf het spel te maken. Het verliep rommelig en we hadden geluk dat het nog 0-0 wastijdens rust. Na rust kregen we vrijwel meteen twee doelpunten om onze oren. Na deze goals moesten we keihard werken om weer gelijk te komen en dat lukte. Doelpunt 1 door Katja en doelpunt twee door Winnie, die na een diagonale pase op Bibiche de bal heel mooi kreeg doorgeflatst. Winnie speelde heel netjes de keepster uit en knalde de bal het goal in. 2-2. Nu druk erachter, zodat we winnen. Maar dan komen er foutjes, wat ookgebeurde. Een meisje van Cartouche kreeg de bal op een knullige manier in de cirkel en scheen hem volgens de scheids doorgetikt te hebben het goal in, terwijl de HBS verdediging zeker wist dat de bal niet aangeraakt was. Met nog twee minuten op het scorebord is het afgelopen, hoewel we tot de laatste minuut doorvochten. Het meisje van Cartouche gaf later ook toe, dat ze hem eigenlijk niet had aangeraakt, maar dan is er niks meer aan te doen. Lullig, maar volgende week hopelijk beter.


21 september 2008


HBS dames 1- Leonidas dames 1


We verzamelden kwart over elf en waren al vrij vroeg klaar met bespreken en inlopen. We konden het veld op en na een balbezit, oefening op goal, drie sprintjes heen en weer en de yell waren we er helemaal klaar voor. De eerste helft speelden we goed. We durfden te verleggen, soms mooie loopacties, maarhetdoelpunt kwam niet. Een tip die over ging, strafcorners die er net niet ingingen tot Anna na een mooie loopactie de bal het goal in ramde. Keeper machteloos, wij blij: 1-0. We gingen na de rust hoge druk geven en dat had in het begin van de tweede helft resultaat in ons spel, maar niet in de score. Lindsey had een mooie actie maar de bal ging op de paal, verder veel gerommel in de cirkel en niemand die echt de bal een lekkere ram het goal in gaf. Het laatste deel van de tweede helft zakten we wat in en waren er nog een paar gevaarlijke acties van Leonidas, maar de verdediging gaf geen krimp.
De eerste drie punten zijn in the pocket en we zijn goed op weg om onze afspraak, geen enkele thuiswedstrijd te verliezen, na te komen.

Volgende week zondag 28 september spelen we uit op Dopie (Delft). De week daarna op 5 oktober spelen we thuis tegen Castricum voor heren 1. We hopen iedereen om 12.45 uur langs de lijn te zien om ons aan te moedigen.

Dames 1

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram