header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Herinnering: ALV Statutenwijziging woensdag 22 sept

Nieuws afbeelding 20-9-2021

Beste (ouders/verzorgers van een) HBS-er,

U bent allen van harte welkom op de "ouderwets-in-het-clubhuis" ALV a.s. woensdag 22 september om 20:00 uur. U kunt de ALV NIET online bijwonen. 

Naderhand kunnen we eindelijk weer een keer gezellig met elkaar proosten aan de bar dus we hopen velen van u te mogen verwelkomen.

Belangrijkste punten op de agenda:

  • Voorstellen en benoemen nieuw bestuurslid Steven Slijper (Organisatorische Zaken Jeugd)
  • Ander eerbetoon Rob Vedder
  • Voorstel statutenwijziging: 

    Het zijn nieuwe modelstatuten van de KNHB, aangepast op deze tijd zoals o.a. online vergaderen en nieuwe wet belangenverstrengeling bestuur etc.

    Het zijn geheel nieuwe statuten, met wat kleine wijzigingen in vergelijking van de oude. Geen spannende dingen, maar wel noodzakelijk om met de tijd mee te gaan. Om de statuten vóór het stemmen geheel door te nemen tijdens een ALV dient 2/3 van de leden aanwezig te zijn. Dit acht het bestuur niet haalbaar. Zijn ze eenmaal aangenomen dan kunnen we ze -indien wenselijk- alsnog doornemen tijdens de volgende ALV, dan geldt dit quotum niet. De nieuwe statuten staan op het besloten gedeelte van de site en kunnen door eenieder worden gelezen.

  • Jaarrekening 2020/2021
De statuten en de notulen van de ALV van 23 juni jl. staan op het besloten gedeelte van de HBS website. https://team.lisa-is.nl/login (Inloggen met lidnummer en wachtwoord.) Ga naar Club-> Documenten-> ALV Notulen of Statuten.

We zien jullie dan,

Sportieve groet

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram