header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Teamindeling 2021-2022: unieke aanpak door corona

Nieuws afbeelding 31-3-2021

Door corona is dit hockeyseizoen volledig anders gelopen dan gebruikelijk. Al maanden kunnen er alleen onderlinge wedstrijden gespeeld worden. En gezien de oplopende besmettingscijfers is de kans nihil dat dit de komende weken verandert. We merken dat de rek bij de teams er een beetje uit begint te raken.  Daarom hebben we besloten de laatste weken van dit seizoen te gebruiken om vooruit te kijken naar volgend seizoen. We gaan dus van de nood een deugd te maken.

 

Wat we gaan doen

 

  • Het weekend van 17 april spelen alle jeugdspelers de laatste wedstrijd met het eigen team.
  • Daarna is het seizoen afgelopen en laten we de huidige teamindeling los. Voor de ABCD maken we per lijn twee of drie groepen van 30 spelers die aan elkaar gewaagd zijn qua talent en inzet. De spelers worden in de lijn geplaatst waar ze volgend seizoen in thuishoren. Als voorbeeld: spelers die nu tweedejaars D zijn, delen we in in de C-lijn. De groepen maken we via de HBS-site bekend in de week van 12 april. Zowel de F-teams als de 6E-teams gaan gelijktijdig trainen en zullen de groepen niet gecommuniceerd worden (als voorbeeld: alle meisjes F trainen op dezelfde dag op hetzelfde tijdstip).
  • Iedere groep traint vanaf maandag 10 mei. Het trainingsschema wordt gelijk met de groepsindeling in de week van 12 april via de HBS-site bekendgemaakt. 
  • Voor de wedstrijden in het weekend splitsen we iedere groep. De samenstelling wisselt wekelijks en wordt uiterlijk woensdag voor de wedstrijd gecommuniceerd. De teams gaan weer onderlinge partijtjes spelen. Dit gaat om de weekenden van 15 en 29 mei, 5 en 12 juni. 
  • Gaandeweg kijken we of er nog wisselingen tussen de groepen nodig zijn. 
  • Op 12 juni vinden de laatste wedstrijden plaats. 
  • Op 14 juni maken we voor de ABC-lijnen de groep bekend waar de laagste twee teams uit gevormd gaan worden. Dat doen we via het besloten gedeelte van de HBS-site. De spelers in deze groep mogen voor 17 juni een voorkeur doorgeven voor één vriend(in) met wie ze graag in het team willen. 
  • Op 21 juni maken we de definitieve teamindeling voor zowel de breedte- als selectieteams bekend. Ook dit gebeurt via de het besloten deel van de HBS-website.

 

 

Communicatie

De communicatie zal de komende weken lopen via de manager van het huidige team van je zoon of dochter én via de HBS-site. We doen ons uiterste best dit zo helder mogelijk te doen.

 

Tot slot: corona

De coronamaatregelen zoals die nu gelden blijven van kracht. Tot 27 jaar mag er buiten in groepsverband gesport worden. Buiten de lijnen van het veld geldt voor iedereen de 1,5 meter-regel en na de training/wedstrijd is het meteen naar huis.

Het kan natuurlijk zijn dat de maatregelen weer aangescherpt worden en we onze plannen moeten bijstellen. Daarvan stellen we iedereen dan zo snel mogelijk op de hoogte.

 

Heb je vragen naar aanleiding van dit bericht? Stel ‘m aan de coördinator van de lijn van jouw zoon of dochter (zie onderstaande tabel).

 

F-coördinator jongens

Bastiaan van Wijnen

[email protected]

F-coördinator meisjes

Melanie Hoogenboom

[email protected]

6e-coördinator jongens

Steven Slijper

[email protected]

6e-coördinator meisjes

Suzanne Jalink

[email protected]

8e-coördinator jongens

Manon Nieuwenhuijsen

[email protected]

8e-coördinator meisjes

Manon Nieuwenhuijsen

[email protected]

D- coördinator jongens

Erik van Zandbergen

[email protected]

D- coördinator meisjes

Florieke de Jong

[email protected]

C- coördinator jongens

Hester Bos

[email protected]

C- coördinator meisjes

Judith Vocking

[email protected]

B- coördinator jongens

Niesje Hogewoning

[email protected]

B- coördinator meisjes

Max Smidt

[email protected]

A- coördinator jongens

Niesje Hogewoning

[email protected]

A- coördinator meisjes

Annemieke Schouten

[email protected]

Coördinator 1e meisjes teams

Jaap Fox

[email protected]

Coördinator 1e jongens teams

Leontien Schoon

[email protected]

 

Jorge Nolte,

Technisch directeur

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram