header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Spelers Tevredenheidsonderzoek onder de jeugdspelers A-B-C-D

7-3-2021

Hallo ABCD-jeugdleden.

 

Het is belangrijk voor de club dat jullie het naar jullie zin hebben bij HBS. Daarom willen we graag van je weten hoe tevreden jullie zijn over HBS als club, het team en de begeleiding. Daarom is samen met marktonderzoeksbureau Kien Onderzoek een vragenlijst opgesteld. Door te werken met een extern bureau zijn jullie meningen en ervaringen volledig anoniem en kunnen dus nooit bij HBS terecht komen. Je kan je dus vrij uitspreken.

 

Hoe doe je mee?

De teambegeleiders ontvangen een link via Whatsapp. Voor de A-spelers wordt deze link direct naar de spelers doorgestuurd. Voor de D-, C- en B-spelers wordt deze link naar de ouders gestuurd. We vragen de ouders om deze link vervolgens door te sturen naar hun kind(eren), zodat de spelers zelf de vragenlijst kunnen invullen op hun of uw telefoon, tablet of laptop. We willen je vragen om de vragenlijst zo snel mogelijk in te vullen. In ieder geval voor vrijdag 12 maart. Het is een kleine moeite, maar betekent veel voor HBS en voor jou als speler.
Voor meer informatie over het onderzoek:

 

Wat gebeurt er met het tevredenheidsonderzoek?

Op basis van jullie antwoorden, hopen we als club een beeld te krijgen van hoe jullie hockeyen bij HBS ervaren en kunnen we kijken hoe we zaken kunnen aanpassen en verbeteren om het nog leuker te maken.

 

Is jouw privacy gegarandeerd?

Ja, want het onderzoek wordt uitgevoerd door een extern onderzoeksbureau (Kien Onderzoek), dat moet voldoen aan alle wet- en regelgeving rondom Privacy.

 

Hoe werkt het?

De A-teams krijgen via de team Whatsapp een link toegestuurd naar het onderzoek. Bij BCD-teams krijgen de ouders via de team Whatsapp dezelfde link. Deze link opent zich in de browser.  De vragenlijst is zo opgesteld dat wanneer je in de ABC-jeugd zit, je deze vragenlijst gemakkelijk zelf kunt beantwoorden. Wanneer je in de D-Jeugd zit, is het het beste wanneer je ouders je helpen. We zijn heel erg benieuwd naar JULLIE antwoorden, als jeugdspelers.

 

Hoe lang duurt het om in te vullen?

Ongeveer 10 minuten

 

Invullen vóór…

We willen je vragen om de vragenlijst zo snel mogelijk in te vullen. In ieder geval voor vrijdag 12 maart. Het is een kleine moeite, maar betekent veel voor HBS en voor jou als speler.

 

Kien Onderzoek

  Het onderzoek wordt geheel belangeloos door Kien Onderzoek uitgevoerd, waarvoor HBS heel dankbaar is. Hiermee garanderen we een professionele onderzoeksopzet en een objectieve, juiste en veilige verwerking van de ontvangen data.

 

Nog vragen?

Vragen kunnen gestuurd worden naar [email protected]

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram