header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Informatie Dinsdag in de voorjaarsvakantie. A en B spelers.

20-2-2021

Iedere dag is er voor een specifieke doelgroep een programma van 14:00 tot 16:00 uur. En op dinsdag is dat voor de A en B spelers.

 

Het aantal aanmeldingen is nog beperkt en daarmee is het programma nog niet geheel duidelijk, maar we gaan zeker hockeyen (6x6) en spitsentraining doen. Wil je nog meedoen? Laat het weten jullie zijn van harte welkom ([email protected] of via 0611533047)

 

In ieder geval starten we om 13:45 uur met een welkom en uitleg over het programma met de indeling.

 

Neem zelf water en als nodig iets te eten mee.

 

We spelen volgens de 6-tal regels van de KNHB. De hoofdpunten op een rij:

1.      Er is in principe één scheidsrechter per veld, is die er niet dan vertrouwen we erop dat jullie zelf een eerlijke wedstrijd spelen.

2.      Een team bestaat uit maximaal 6 veldspelers.

3.      De wedstrijden beginnen met een bully.

4.      Er mag niet hoog gespeeld worden (niet boven kniehoogte).

5.      Bij een vrije slag, inslag, uitslag en lange corner mag een speler de bal zelf nemen zonder dat hij die naar een teamgenoot passt.  Wanneer de bal genomen wordt binnen vijf meter van het doelgebied, moet die eerst vijf meter hebben afgelegd of door een speler van de verdedigende partij zijn aangeraakt, voordat hij het doelgebied in gespeeld mag worden.

6.      Bij een spelhervatting moet de tegenstander altijd minimaal vijf meter afstand tot de bal nemen tot deze weer in het spel is gebracht. In het geval van een aanvallende vrije slag binnen vijf meter van het doelgebied en het nemen van een lange corner moeten beide partijen (behalve degene die de bal neemt) minimaal vijf meter afstand tot de bal nemen.

7.      Scoren mag binnen het 10 meter gebied (aangegeven met pionnen).

8.      Op het doel mag alleen gepushed/geflatst worden.

9.      Doelpunten tellen alleen op plankhoogte tenzij een team een keeper heeft.

10.   Uit een vrije slag (push) mag niet rechtstreeks gescoord worden (dus de bal moet eerst door een medespeler aangeraakt worden).

11.   Als een bal op de doellijn opzettelijk gestopt wordt met de voet, krijgt de verdedigende partij een strafbal tegen.

 

Tot dinsdag

De jeugdcommissie

[email protected]

 

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram